Κέιτ Μίντλετον: Κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά της

March 29, 2024


Παγκόσμια συγκίνηση και εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης προκάλεσε η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον πριν από λίγες ώρες ότι πάσχει από καρκίνο. Η διάγνωσή της έγινε λίγες μέρες μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει εκφράσει διαχρονικά τη στήριξή της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ειδικά σε όσες βοηθούν παιδιά με καρκίνο. Το 2018, λίγο καιρό πρ…

...ιν μείνει έγκυος στον γιο της Λούις, είχε προχωρήσει σε μία κίνηση με ιδιαίτερη σημασία πλέον, καθώς είχε κόψει 18 εκατοστά από τα μαλλιά της για να τα δωρίσει στο Little Princess Trust – ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που κατασκευάζει ρεαλιστικές περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά...

Παγκόσμια συγκίνηση και εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης προκάλεσε η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον πριν από λίγες ώρες ότι πάσχει από καρκίνο. Η διάγνωσή της έγινε λίγες μέρες μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει εκφράσει διαχρονικά τη στήριξή της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ειδικά σε όσες βοηθούν παιδιά με καρκίνο. Το 2018, λίγο καιρό πριν μείνει έγκυος στον γιο της Λούις, είχε προχωρήσει σε μία κίνηση με ιδιαίτερη σημασία πλέον, καθώς είχε κόψει 18 εκατοστά από τα μαλλιά της για να τα δωρίσει στο Little Princess Trust – ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που κατασκευάζει ρεαλιστικές περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω θεραπείας του καρκίνου.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που ανακοίνωσε σήμερα ότι πάσχει από καρκίνο είναι «τριπλός»

Η συγκινητική πρωτοβουλία της Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η πρωτοβουλία άνηκε στην ίδια την Κέιτ Μίντλετον όταν κουρεύτηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον από τον κομμωτή Joey Wheeler. «Πριν από τέσσερις μήνες ο Joey την έπεισε ότι ήταν καιρός να κόψει λίγο τα μαλλιά της– είπε ότι είχαν μακρύνει πολύ», δήλωνε τότε μια βασιλική πηγή, για να συμπληρώσει πως ενώ ο Joey έκοβε τα μαλλιά, της γεννήθηκε η ιδέα να κάνει κάτι καλό με αυτά αντί να τα πετάξει.

Πηγές από το παλάτι ανέφεραν τότε ότι: «Τα έστειλε χρησιμοποιώντας το όνομα κάποιου άλλου, ώστε το ίδρυμα να μην ξέρει ότι προέρχεται από βασιλική πηγή – απλά νόμιζαν ότι ήταν από μια γυναίκα δωρήτρια στην περιοχή του Κένσινγκτον». Στη συνέχεια ωστόσο, οι άνθρωποι του φιλανθρωπικού ιδρύματος ανακάλυψαν την πραγματική της ταυτότητα, και την ευχαρίστησαν μέσα από μία δημόσια ανακοίνωση.

«Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε η Κέιτ και πολύ ευγενικό να χρησιμοποιεί μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί», ανέφερε επίσης η βασιλική πηγή για την γλυκιά κίνηση που έκανε η Κέιτ Μίντλετον.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.