Είμαι ερωτευμένη με το γείτονά μου και ξέρω ότι δεν περνάει καλά στο γάμο του. Πώς να τον «πάρω» απ’ τη γυναίκα του;

March 28, 2024


Εδώ και δύο χρόνια που μετακόμισε στη γειτονιά μας, στην απέναντι ακριβώς πολυκατοικία δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Έχει όλο το πακέτο – είναι πανέμορφος, στοργικός πατέρας και έχει μία πολύ καλή δουλειά.Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με άλλους άντρες. Αυτόν θέλω και ας είναι παντρεμένος. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι με τη γυναίκα του δεν τα πάνε καλά. Ο γάμος τους μόνο ευτυχισμέν…

...�ης είναι ότι με τη γυναίκα του δεν τα πάνε καλά. Ο γάμος τους μόνο ευτυχισμένος δεν είναι. Η γυναίκα του είναι βαρετή και κακομοίρα που ντύνεται σαν λέτσος, είναι απαίσια μαγείρισσα και πολύ κακή νοικοκυρά.Το μόνο που τη νοιάζει είναι να κάνει παιδιά. Δεν έχει όνειρα, δεν έχει...

Είμαι ερωτευμένη με έναν άντρα από τη γειτονιά μου και τον θέλω απεγνωσμένα.

Εδώ και δύο χρόνια που μετακόμισε στη γειτονιά μας, στην απέναντι ακριβώς πολυκατοικία δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Έχει όλο το πακέτο – είναι πανέμορφος, στοργικός πατέρας και έχει μία πολύ καλή δουλειά.

Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με άλλους άντρες. Αυτόν θέλω και ας είναι παντρεμένος. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι με τη γυναίκα του δεν τα πάνε καλά. Ο γάμος τους μόνο ευτυχισμένος δεν είναι. Η γυναίκα του είναι βαρετή και κακομοίρα που ντύνεται σαν λέτσος, είναι απαίσια μαγείρισσα και πολύ κακή νοικοκυρά.

Το μόνο που τη νοιάζει είναι να κάνει παιδιά. Δεν έχει όνειρα, δεν έχει φιλοδοξίες. Του αξίζει τώρα μία τέτοια γυναίκα; Τι να την κάνει τέτοιος άντρας; Απορώ τι της βρήκε και την παντρεύτηκε. Ενώ εγώ; Καμία σχέση.

Εκείνος δεν γνωρίζει ότι έχω αισθήματα για εκείνον αλλά ένα βράδυ μπαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς πέσαμε μούρη με μούρη και ένιωσα τα γόνατά μου να κόβονται (ίσως εκεί κάτι να κατάλαβε). Έχουμε μιλήσει ελάχιστες φορές σε φιλικό πάντα επίπεδο και απ’ αυτά που μου είπε κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχισμένος στο γάμο του.

Τι να κάνω; Να κρατήσω τα αισθήματά μου για μένα ή να του πω την αλήθεια; Γιατί να χαραμίζεται τέτοιος άντρας; Υπάρχει τρόπος να τον πάρω από τη γυναίκα του;

Σοφία


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.