Επίθεση με μαχαίρη στην Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μέσα από τη ΜΕΘ (video)

March 4, 2024


Στην Εντατική παραμένει η φοιτήτρια που δέχθηκε την πισώπλατη μαχαιριά από άγνωστο άνδρα στην Ερμού, ενώ ο 32χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (5/3).Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όπως δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν ο δράστης είναι στη φυλακή.Σημειώνεται ότι η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χ…

θες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Στην Εντατική παραμένει η φοιτήτρια που δέχθηκε την πισώπλατη μαχαιριά από άγνωστο άνδρα στην Ερμού, ενώ ο 32χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (5/3).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όπως δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.