«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της (photo)

May 4, 2024


Κοινοποιώντας μια κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού «έδειξε» ουσιαστικά από πού κληρονόμησε τόση ομορφιά.Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς του Open «Σαν Ψέμα» επέλεξε να αφιερώσει την ημέρα της στη μητέρα της, με την οποία πήγαν για φαγητό.Δείτε επίσης: Τάλε κουάλε η Ευγενία Μανωλίδου: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη της Θεοδώρα Ολυμπία από τον πρώτο γάμο της (photos)Μ…

αμά και κόρη πόζαραν μαζί χαμογελώντας και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τρυφερά λόγια για εκείνη.Δείτε την φωτογραφίαΤο διαβάσαμε εδώ

Κοινοποιώντας μια κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού «έδειξε» ουσιαστικά από πού κληρονόμησε τόση ομορφιά.

Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς του Open «Σαν Ψέμα» επέλεξε να αφιερώσει την ημέρα της στη μητέρα της, με την οποία πήγαν για φαγητό.

Δείτε επίσης: Τάλε κουάλε η Ευγενία Μανωλίδου: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη της Θεοδώρα Ολυμπία από τον πρώτο γάμο της (photos)

Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί χαμογελώντας και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τρυφερά λόγια για εκείνη.

Δείτε την φωτογραφία

Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με τη μητέρα της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.