Χριστίνα Βίδου: «Είχα μια σχέση και μόλις χωρίσαμε, σκοτώθηκε. Κι ο μπαμπάς της κόρης μου. Μόλις χωρίσαμε, πέθανε»

Για τις δύσκολες απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της, τη σχέση με την κόρη της, Λορένα, αλλά και τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί περισσότερα από 14

Χριστίνα Βίδου: «Είχα μια σχέση και μόλις χωρίσαμε, σκοτώθηκε. Κι ο μπαμπάς της κόρης μου. Μόλις χωρίσαμε, πέθανε»

Για τις δύσκολες απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της, τη σχέση με την κόρη της, Λορένα, αλλά και τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί περισσότερα από 14 χρόνια, μίλησε η Χριστίνα Βίδου.


Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο zappIT και τον Γιώργο Σκρομπόλα, αναφερόμενη σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές και στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να διαχειριστεί το πένθος.

Αρχικά, θέλησε να διευκρινίσει ότι έχει βιώσει δύο διαφορετικές απώλειες, καθώς τόσο ένας πρώην σύντροφός της όσο και ο πατέρας της κόρης της έφυγαν από τη ζωή.

«Είχα μια σχέση εγώ. Μόλις είχαμε πολύ λίγο καιρό χωρίσει, σκοτώθηκε. Μετά ήρθε ο μπαμπάς της Λορένας. Είχαμε χωρίσει και πέθανε. Αυτό. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι», εξήγησε.

Χριστίνα Βίδου: «Χάθηκαν πολλά χρόνια και χάθηκε πολύ η Χριστίνα»

Η πρώτη μεγάλη απώλεια ήρθε όταν η δημοσιογράφος ήταν περίπου 25 ετών, επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική και κοινωνική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε, για αρκετά χρόνια απομακρύνθηκε από τον κοινωνικό της περίγυρο, διατηρώντας επαφή κυρίως με την οικογένειά της και λίγους στενούς φίλους.

«Ήταν η πρώτη μεγάλη απώλεια που βίωσα και ήταν γύρω στα εικοσιπέντε, οπότε ήταν πολύ σοβαρό για μένα. Έτσι όπως τότε το διαχειρίστηκα. Άμα με ρωτήσεις τώρα, κακώς. Χάθηκαν πολλά χρόνια και χάθηκε πολύ η Χριστίνα, αλλά και αυτό έπρεπε προφανώς να γίνει», ανέφερε.

Η ίδια δεν δίστασε να αναζητήσει βοήθεια από ειδικό ψυχικής υγείας, αναγνωρίζοντας ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει μόνη της όσα βίωνε.

«Δεν είμαι τόσο δυνατή. Και όταν νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια βοήθεια, νομίζω δεν είναι κακό. Ίσα-ίσα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η εμπειρία αυτή την έκανε να φοβηθεί να ερωτευτεί ξανά.

Η απώλεια του πατέρα της κόρης της

Χρόνια αργότερα, η Χριστίνα Βίδου βρέθηκε αντιμέτωπη με ακόμη μία δύσκολη κατάσταση, όταν πέθανε ο πατέρας της Λορένας.

Παρότι η ίδια βίωνε έντονο πόνο, εκείνη την περίοδο έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα την ψυχολογική στήριξη του παιδιού της.

«Δυστυχώς, αυτό που παθαίνεις είναι απλά να ξέρεις την πορεία. Σοκ, άρνηση, πένθος, θλίψη. Ήξερα ποια είναι τα βήματα και αυτό με έχει κάνει πολύ σκληρό άνθρωπο. Και τότε στην απώλεια αυτή τη συγκεκριμένη του μπαμπά της Λορένας, το μυαλό μου ήταν στο παιδί. Τίποτα άλλο. Δηλαδή εννοείται εγώ κομμάτια και ράκος. Αλλά αυτό που με ενδιέφερε ήταν το παιδί. Τίποτα άλλο», εξομολογήθηκε.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι προσπάθησε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο η κόρη της θα μπορούσε να εκφράσει ελεύθερα τα συναισθήματά της.

«Ήμουν μία Χριστίνα με ό,τι αισθανόταν να της το δείχνει. Γιατί έπρεπε να καταλάβει, έτσι εγώ τουλάχιστον το θεώρησα, ότι πρέπει να πενθήσουμε. Πρέπει να κλάψουμε. Όχι, όχι πρέπει. Εάν θες να κλάψεις, κλάψε. Είναι φυσιολογικό. Εάν θες να κλειστείς στο δωμάτιό σου μέσα, είναι φυσιολογικό. Μην το κρατήσεις μέσα σου. Δεν ξέρω αν το πέτυχα να σου πω την αλήθεια», είπε.

Η σχέση 14 ετών και η απόφαση να μη συγκατοικήσουν

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χριστίνα Βίδου αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της για περισσότερα από 14 χρόνια.

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στην ανατροφή της κόρης της, παρότι το ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρεί ξεχωριστές κατοικίες.

«Ο Δημήτρης έχει μεγαλώσει στην ουσία το παιδί παράλληλα, αλλά δε μένουμε μαζί», δήλωσε.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι η συγκεκριμένη επιλογή εξυπηρετεί και τους δύο, καθώς εκτιμούν την προσωπική τους ανεξαρτησία.

«Και τον αγαπάω βαθιά. Δε θέλω να ρισκάρω. Μ’ αρέσει να είμαι μόνη μου και του αρέσει επίσης να έχει αυτό το χώρο. Πέντε σπίτια διαφορά έχουμε, είμαστε ευτυχώς πάρα πολύ κοντά, αλλά δε θα ήθελα να το αλλάξω αυτό», ανέφερε.

Η συγκίνηση για την κόρη της και ο φόβος για το μέλλον

Μιλώντας για τη Λορένα, η Χριστίνα Βίδου περιέγραψε τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει, αλλά και τα συναισθήματα που της προκαλεί το γεγονός ότι η κόρη της μεγαλώνει και αποκτά σταδιακά μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Θυμήθηκε, μάλιστα, ότι είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα όταν την αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο για το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό με το σχολείο.

Η μεγαλύτερη ανησυχία της, όπως εξήγησε, αφορά τους ανθρώπους που θα βρεθούν στη ζωή της κόρης της.

«Επιλογές ανθρώπων. Οι φίλοι. Ποιος θα την προσεγγίσει; Πώς; Μη πάθει κάτι. Αυτό φοβάμαι. Αυτό», δήλωσε.

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι η Λορένα ενδεχομένως να μην είχε αντιληφθεί στο παρελθόν το μέγεθος του πόνου που βίωνε η μητέρα της μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Ότι έχω πονέσει τόσο πολύ. Δεν το ξέρει. Γιατί στην αρχή έκανα ένα λάθος. Το είπες. Ήθελα όταν έφυγε ο μπαμπάς της, να δείξω ότι είμαι δυνατή. Και δεν ξέρω αν τότε, εκείνα τα χρόνια, κατάλαβε ότι πονάω πάρα πολύ. Αλλά ναι, νομίζω τώρα το έχει καταλάβει», εξομολογήθηκε.

Δύσκολες ώρες για την Αννίτα Πάνια – Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και καθήλωσε – «Εδώ και τρεις μήνες…»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, η Αννίτα Πάνια είχε μιλήσει ανοιχτά για τις ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αναφε

Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν είσαι εθισμένος, αλήτης είσαι!» – Ξέσπασε στον αέρα του Mega

Την έντονη αντίδραση της Αναστασίας Γιάμαλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φιρινίδη, ιδρυτή της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπ

Μάνος Ιωάννου: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Καλά κάνει και χ..»

Μάνος Ιωάννου: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Καλά κάνει και χ..»

Χριστίνα Βίδου: «Είχα μια σχέση και μόλις χωρίσαμε, σκοτώθηκε. Κι ο μπαμπάς της κόρης μου. Μόλις χωρίσαμε, πέθανε»

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις δύο σοβαρές απώλειες που έχει ζήσει, για την κόρη της αλλά και για τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα της περισσότερα από 14 χρόνια.

Σοκ με γνωστό γιατρό – Σκότωσε τους 2 γιους του, 7 και 12 ετών, έβαλε φωτιά στο ιατρείο του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Καναδά, όπου ένας 40χρονος οδοντίατρος φέρεται να σκότωσε τους δύο ανήλικους γιους του, ηλικίας 7 και 12 ετών, πρ