Χαμός με το πώς χαρακτήρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου την Κυψέλη

«Να πάνε στην ευχή του Αλάχ» είπε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.

Χαμός με το πώς χαρακτήρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου την Κυψέλη

Λατινοπούλου: Η Κυψέλη κοντεύει να γίνει Ισλαμαμπάντ – «Σκούπα» σε όλες αυτές τις περιοχές

«Να πάνε στην ευχή του Αλάχ» είπε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.


Δείτε το βίντεο:

Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη και τις συνθήκες που ζούσαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (3/9/26) για την κατάσταση που επικρατεί στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

«Η Κυψέλη κοντεύει να γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη, Ισλαμαμπάντ» είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο Action 24. «Και όχι μόνο η Κυψέλη. Όπως είναι και ο Άγιος Παντελεήμονας, όπως είναι πάρα πολλές περιοχές» συμπλήρωσε.

«Έχουν γκετοποιηθεί. Έχουμε γεμίσει λαθρομετανάστες… Σκούπα! Καθάρισμα σε όλες αυτές τις περιοχές. Όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν. Δεν είναι δυνατόν να μένουν στις γειτονιές μας» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Να πάνε στην ευχή του Αλάχ… Να τους στείλουμε πρώτα σε ακατοίκητα νησιά και από κει και πέρα, να γίνουν μαζικές απελάσεις».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της Φωνής Λογικής, σχολίασε την κατάσταση στην Κυψέλη με αφορμή την υπόθεση του νεκρού βρέφους και τις συνθήκες διαβίωσης των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας. Μιλώντας στο Action 24, υποστήριξε ότι η περιοχή έχει αλλάξει σημαντικά λόγω της παρουσίας μεταναστών.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Κυψέλη κοντεύει να γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη, Ισλαμαμπάντ», προσθέτοντας ότι αντίστοιχη εικόνα, κατά την άποψή της, υπάρχει στον Άγιο Παντελεήμονα και σε άλλες περιοχές. Υποστήριξε επίσης ότι ορισμένες γειτονιές έχουν «γκετοποιηθεί» και ζήτησε επιχείρηση «σκούπα».

Δείτε το βίντεο:

Τέλος, η Λατινοπούλου τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης και των μαζικών απελάσεων μεταναστών, προτείνοντας αρχικά τη μεταφορά τους σε ακατοίκητα νησιά. Κλείνοντας, χρησιμοποίησε τη φράση «να πάνε στην ευχή του Αλάχ», επαναλαμβάνοντας τη θέση της για αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χάος στην Κυβέρνηση – Ανακοίνωσε την παραίτηση του μετά τα όσα έγιναν

Νέα αναστάτωση έχει προκαλέσει στο αμερικανικό Πεντάγωνο η παραίτηση του Νταν Ντρίσκολ, ανώτατου πολιτικού προϊσταμένου του αμερικανικού Στρατού, έπειτα απ

«Χλώμιασαν» οι μετεωρολόγοι: Συναγερμός για το ισχυρότερο Ελ Νίνιο των τελευταίων 1.000 ετών – Τι έρχεται

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι επιστήμονες και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, καθώς το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο κλιμακώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, απειλώντα

ΔΙΑΖΥΓΙΟ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 14 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΧΑΜΟΣ

Ένας ηχηρός χωρισμός συγκλονίζει τη διεθνή σόουμπιζ, καθώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari) αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, βάζ

Φαίη Σκορδά: Για πρώτη φορά η σκληρή αλήθεια και ο λόγος που την έδιωξαν από το Mega – Η ατάκα που είχε πει και εξόργισε τον σταθμό

Η σκόνη από το σούσουρο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια μπορεί να κάθισε μετά το αιφνίδιο τέλος της Φαίης Σκορδά από το Mega.

ΝΕΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟ

Ένα σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία. Ένας άνδρας, του οποίου η ταυτότ