Ανατριχιαστικό! Ο Μαζωνάκης είχε δει τον θάνατό του: Το προφητικό αντίο στη Θεσσαλονίκη-Γονάτισε και ξέσπασε σε κλάματα

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλούν οι εικόνες από την τελευταία μεγάλη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη, περίπου τρεις μήνες πριν από τον ξαφνικό

Ανατριχιαστικό! Ο Μαζωνάκης είχε δει τον θάνατό του: Το προφητικό αντίο στη Θεσσαλονίκη-Γονάτισε και ξέσπασε σε κλάματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Το τελευταίο «σας αγαπώ» στη σκηνή – Γονάτισε, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλούν οι εικόνες από την τελευταία μεγάλη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη, περίπου τρεις μήνες πριν από τον ξαφνικό θάνατό του, σε ηλικία 54 ετών.


Ήταν στις 10 Ιουνίου, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε απέναντι σε χιλιάδες ανθρώπους που είχαν κατακλύσει τον χώρο για να τον απολαύσουν.

Κανείς εκείνο το βράδυ δεν μπορούσε να γνωρίζει πως οι συγκεκριμένες εικόνες θα αποκτούσαν λίγους μήνες αργότερα τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Γονάτισε στη σκηνή και είπε «σας αγαπώ»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του, με το κοινό να τραγουδά μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν και το «Παράξενο Με Μένα», το οποίο σήμερα, μετά τον θάνατό του, ακούγεται αναπόφευκτα διαφορετικά στους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη star.gr (@stargrnews)

Τις τελευταίες ώρες, βίντεο από εκείνη τη συναυλία επανέρχονται στα social media. Σε ένα από τα πιο φορτισμένα στιγμιότυπα, ο τραγουδιστής εμφανίζεται γονατισμένος στη σκηνή, έχοντας δίπλα του τους μουσικούς του.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που βρίσκονταν απέναντί του.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου», είπε, για να προσθέσει αμέσως μετά δύο λέξεις που σήμερα συγκινούν ακόμη περισσότερο:

«Σας αγαπώ».

Ακολούθησε μια εξαιρετικά φορτισμένη στιγμή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέσπασε σε κλάματα, έκρυψε το πρόσωπό του με τα χέρια και αποχώρησε γρήγορα από τη σκηνή.

Τότε, η εικόνα έμοιαζε με το έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα ενός καλλιτέχνη στο φινάλε μιας μεγάλης βραδιάς. Σήμερα, εκ των υστέρων, έχει μετατραπεί για τους θαυμαστές του σε ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα της τελευταίας περιόδου της ζωής του.

Η μεγάλη συναυλία της Αθήνας που δεν πρόλαβε

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, άλλωστε, δεν αποχαιρετούσε τη σκηνή. Αντίθετα, προετοιμαζόταν για την επόμενη μεγάλη συνάντησή του με το κοινό.

Στις 20 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματιστεί επετειακή συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για τη συμπλήρωση 33 χρόνων καλλιτεχνικής διαδρομής.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε πρωταγωνιστήσει και στην τελευταία του ανάρτηση στα social media. Με το χαρακτηριστικό «Γιώργοοο βγαίνεις…», προανήγγειλε τη μεγάλη βραδιά που ετοίμαζε.

Μια συναυλία που τελικά δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα από καρδιακή ανακοπή. Και εκείνες οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο γονατισμένο, δακρυσμένο και να λέει από καρδιάς «σας αγαπώ», μένουν πλέον ως το τελευταίο μεγάλο αντίο του πάνω στη σκηνή.

Όλοι μιλούν για τον Τάσο Δούση – Έγραψε τον πιο αποθεωτικό αποχαιρετισμό στον Μαζωνάκη και καταχειροκροτήθηκε

Βαθύτατη συγκίνηση, ανείπωτη θλίψη και ένα τεράστιο κενό άφησε στην ελληνική μουσική σκηνή και στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών η ξαφνική απώλεια του

Γιώργος Μαζωνάκης: Ένας διασώστης και ένας πολίτης «έδωσαν» τους γιατρούς – «Προσπαθούσαν να αποσυνδέσουν το μηχάνημα για να κρύψουν τα ίχνη»

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέστη ανακοπή στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι, με τις Αρχές να

«Ήσουν Aυτοκράτορας ένας και μοναδικός» γράφει η Παπαρίζου για τον Μαζωνάκη

Με μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Έλενα Παπαρίζου τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης: Σοκαριστική αποκάλυψη! Το ιατρείο δεν είχε απινιδωτή – Έπαιρναν 2000 ευρώ την συνεδρία, λειτουργούσαν με «κλίκες»

Νέα στοιχεία γύρω από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέστη ανακοπή πριν από τον θάνατό του, έρχονται στο προσκήνιο μέσα από όσα

Η σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον Γιώργο Μαζωνάκη – «Έχω μάτια δακρυσμένα για σένα»

Με μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Έλενα Παπαρίζου τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβ