Τουμασάτου για Τσίπρα: «Και η Βουγιουκλάκη ξεχώριζε, όσους καλούς ηθοποιούς και αν είχε πλάι της»

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε "πολύ έντιμο", τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στο Θησείο, αλλά και τις

Τουμασάτου για Τσίπρα: «Και η Βουγιουκλάκη ξεχώριζε, όσους καλούς ηθοποιούς και αν είχε πλάι της»

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε “πολύ έντιμο”, αλλά και τις επιθέσεις από τρολ σε βάρος της, μίλησε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε “πολύ έντιμο”, τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στο Θησείο, αλλά και τις επιθέσεις από τρολ σε βάρος της, μίλησε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.


Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε στο Action24, “δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρουσίαση στον Τσίπρα. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι και πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ έντιμος και στον τρόπο που συζητάει και σε κοιτάει στα μάτιαΌ,τι και αν τον ρωτήσεις θα σου δώσει την άποψή του χωρίς τσαχπινιές. Είναι ένας άνθρωπος που απέδειξε ότι ενώ είχε το μέλι δεν έβαλε το χέρι μέσα στο βάζο, ίσα ίσα έφτιαξε καινούργια βαζάκια για να τα αφήσει να έχουν…”

Ερωτηθείσα από την Αθηναϊδά Νέγκα γιατί την επέλεξαν για την παρουσίαση της ΕΛΑΣ, η ηθοποιός απάντησε “νομίζω ότι ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα. Τώρα νομίζω ότι έχει και μια σχέση με τον Αιμίλιο λόγω του βιβλίου. Εγώ με τον Αιμίλιο ήμαστε συμμαθητές στη σχολή, παίζουμε και στην ίδια παράσταση. Ήταν μια τριάδα που πέτυχε”.

Δείτε το βίντεο:

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι “δεν πρόκειται να πολιτευτώ. Αν ποτέ πολιτευόμουν δεν θα πήγαινα στο επικρατείας, θα πήγαινα για να αισθάνομαι ότι βγήκαν από την ψήφο του λαού”.

Όταν, δε, η Μαριάννα Τουμασάτου κλήθηκε να σχολιάσει την παρατήρηση ότι “είναι ένα κόμμα που ο Τσίπρας ξεχωρίζει”, είπε “όσο καλούς ηθοποιούς και αν είχε η Βουγιουκλάκη, η Βουγιουκλάκη θα ξεχώριζε”.

Δείτε το βίντεο:

“Η ιδεολογία (σ.σ. της ΕΛΑΣ) είναι η βάση να αποφασίζει για όλα γι’ αυτό πρέπει ψύχραιμα να ακούμε συμφωνούμε, διαφωνούμε. Κι εγώ διαφωνώ με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ αλλά προσπαθώ με όποιον διαφωνώ να είμαι ευγενής στην αντίδρασή μου γιατί υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς. Όταν τα πρωτοδιάβασα πριν από χρόνια με στεναχωρούσε γιατί νόμιζα ότι ήταν αληθινά. Μετά κατάλαβα ότι τη δουλειά τους κάνουν. Είδα ότι ήταν λογαριασμοί που δεν είχαν τίποτα και είπα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Δεν πειράζει, καλό είναι να διαφωνεί κάποιος με την ευγένεια. Η κριτική δεν ορίζει τον κρινόμενο αλλά τον κριτή”

Σοκ στο Αίγιο: Η αποκάλυψη του Λέων για την μεγάλη ανατροπή στο διπλό φονικό – «Θεωρώ αυτονόητο ότι…»

Νέα ερωτήματα εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του διπλού φονικού στο Αίγιο, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τον θάνατο της μητέρας και

Καιρός: «Το φετινό θα μείνει στην Ιστορία» – Εφιαλτική πρόβλεψη ειδικού για το El Nino, αυτό που θα γίνει φέτος, δεν έχει γίνει εδώ και πάνω από 30 χρόνια

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, καθώς οι μετεωρολόγοι και οι ειδικοί αναλυτές κλιματολογίας προειδοποιούν για ένα πρω

Άργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 24χρονος μετά τον πυροβολισμό στην καταδίωξη – Σε εξέλιξη η έρευνα για το περιστατικό

Σοβαρές διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της καταδίωξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8/7 στην περιοχή του Άργους, με έναν 24χρονο να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τραυματισμό από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της περιοχής, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων […]

Κεφαλονιά: Ναυαγοσώστρια έσωσε 7 λουόμενους από ισχυρά ρεύματα, ανάμεσά τους 2 παιδιά

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ διαφορετική τροπή σημειώθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην παραλία της Αβύθου, στη Νότια Κεφαλονιά.

Ούτε πλαστικές, ούτε φίλτρα, ούτε ενέσιμα: Η Ελένη Ράντου ποζάρει στα 62 με κόκκινο μπικίνι, σε πισίνα και εντελώς άβαφη και αποδεικνύει ότι βάζει κάτω μέχρι και… 30άρες

Σε χαλαρούς, καλοκαιρινούς ρυθμούς κινείται η Ελένη Ράντου, η οποία απολαμβάνει στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς μακριά από τις θεατρικές και τηλεοπτικές τη