Την βασάνισε και της έκοψε τα μαλλιά με μπαλτά – Eικόνες που σοκάρουν στο Ηράκλειο

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με μία γυναίκα ρουμανικής καταγωγής να υποβάλει σε φρικτά βασανιστήρια

Την βασάνισε και της έκοψε τα μαλλιά με μπαλτά - Eικόνες που σοκάρουν στο Ηράκλειο

Μία 42χρονη γυναίκα ρουμανικής καταγωγής βασάνισε, ξυλοκόπησε και έκοψε τα μαλλιά μιας 55χρονης Ρωσίδας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με μία γυναίκα ρουμανικής καταγωγής να υποβάλει σε φρικτά βασανιστήρια μία Ρωσίδα υπήκοο στο Ηράκλειο Κρήτης.


Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το cretalive, η κακοποίηση της γυναίκας φέρεται να διήρκησε σχεδόν ένα μήνα, με το περιστατικό να καταγράφεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο.

Η 42χρονη Ρουμάνα φέρεται να έβγαλε απίστευτο μένος στην Ρωσίδα, η οποία – όπως διακρίνεται στο βίντεο – είναι πεσμένη στο πάτωμα, φαίνεται να έχει καταναλώσει αλκοόλ και είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει. Η δράστιδα δεν δίστασε να της κόψει τα μαλλιά με μπαλτά, ενώ σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί να την χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως πιθανό κίνητρο εξετάζεται η ερωτική αντιζηλία.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Το χρονικό της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την 1η Ιουλίου, με αφορμή καταγγελία για κλοπή κινητού τηλεφώνου. Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σειρά βίντεο που κατέγραφαν απίστευτη κακοποίηση, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό της παθούσας.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, όταν τα επίμαχα βίντεο περιήλθαν στα χέρια των αστυνομικών, οι ίδιοι δεν γνώριζαν ποια ήταν η γυναίκα που εμφανιζόταν σε αυτά, αν ήταν ζωντανή ή πού βρισκόταν. Ακολούθησε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της παθούσας, με την έκδοση επείγοντος σήματος και την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης πληροφορίας.

Δείτε το βίντεο:

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τη 55χρονη τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου, σε σπίτι στην οδό Ερωφίλης. Έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης και τραύματα στο κεφάλι.

Την μετέφεραν στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου και περιέγραψε τα όσα βίωσε για περίπου 30 ημέρες που κρατούνταν στο σπίτι στην Αγία Τριάδα. Όπως φέρεται να είπε, αυτό το διάστημα η ζωή της στο σπίτι δεν ήταν τίποτε άλλο από παρατεταμένη βία. Άλλωστε και στα επίμαχα βίντεο αποτυπώνεται η βία αυτή, με χτυπήματα σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος της 55χρονης, με χέρια, πόδια, ξύλινη ράβδο, αλλά και μπαλτά.

Δείτε το βίντεο:

Η Ρωσίδα κατήγγειλε ότι την είχε δέσει ακόμα και με καλώδιο αλλά, όπως είπε, κατάφερε να λυθεί κάποια στιγμή που η 42χρονη Ρουμάνα κοιμόταν και να διαφύγει από το σπίτι της φρίκης.

Πέρα από την ποινική διαδικασία, τόσο η 42χρονη Ρουμάνα όσο και ο 61χρονος Αλβανός, φίλος της Ρουμάνας και ιδιοκτήτης της κατοικίας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας όπου εκτυλίχθηκαν τα βασανιστήρια, τελούν υπό διοικητική κράτηση.

Πέθανε στα 63 η ηθοποιός που έπαιξε σε 12 ελληνικές ταινίες – Τα φριχτά βασανιστήρια που έζησε

Πέθανε στα 63 της χρόνια η ηθοποιός που συμμετείχε σε 12 ελληνικές ταινίες και άφησε πίσω της μια βαριά, συγκλονιστική ιστορία ζωής, γεμάτη δόξα αλλά και αβάσταχτο πόνο.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(script);
a.src = https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js;
a.setAttribute(fetchpriority, high);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a)…

Τον αποχαιρέτησε με 3 λέξεις: Το αντίο της Δανδουλάκη στον Χρήστο Πολίτη – Η κόντρα. τα σκληρά λόγια και η φιλία που… έσβησε η Λάμψη

Συγκίνηση και βαθιά θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας του Χρήστου Πολίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στον χώρο της υποκριτικής.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(script);
a.src = https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js;
a.setAttribute(fetchpriority, high);
var r = v.top;
r.do…

Χρήστος Πολίτης: Το συγκινητικό «αντίο» της Κάτιας Δανδουλάκη – Η αφιέρωση που του έκανε

Ο Χρήστος Πολίτης όπως έγινε γνωστό εχθές, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών –δείτε εδώ την ανακοίνωση για το θάνατό του- βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο σπουδαίος ηθοποιός αφήνει πίσω του ένα μεγάλο έργο και πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες, ενώ, οι συνάδελφοί του από εχθές τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media. Μια από αυτούς, είναι και η Κάτια Δανδ…

Τάσος Δούσης για την ξαφνική στάση εργασίας στα ΜΜΜ: «Μπορούν μια χούφτα συνδικαλιστές να βασανίσουν 4 εκ Αθηναίους;»

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο facebook, πήρε θέση σχετικά με την ξαφνική στάση εργασίας των εργαζομένων του Μετρό, μετά από θάνατο συναδέλφου τους σε εργατικό δυστύχημα!
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(script);
a.src = https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js;
a.setAttribute(fetchpriority, high);
var r = v.top;
r.document.head.a…

Ισόβια χωρίς αναστολή για τη δολοφόνο της Λόλα – Είχε κακοποιήσει σeξουαλικά και μαχαιρώσει 38 φορές τη 12χρονη

Η γαλλική δικαιοσύνη επέβαλε σήμερα (24/10) την ανώτατη δυνατή ποινή στην 27χρονη Αλγερινή Νταμπία Μπενκιρέντ, κρίνοντάς την ένοχη για τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Λόλα Νταβιέ. Η γυναίκα, που το 2022 βίασε, βασάνισε και μαχαίρωσε 38 φορές το παιδί, θα εκτίσει «πραγματικά ισόβια», χωρίς καμία δυνατότητα αποφυλάκισης, μια ποινή που έχει επιβληθεί μόλις τέσσερις φορές μέχρι σήμερα στη Γαλλία…