Θρήνος στην Ελλάδα: Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες – Ανείπωτη τραγωδία

Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν σήμερα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας και των Χανίων, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, βυθίζο

Θρήνος στην Ελλάδα: Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες – Ανείπωτη τραγωδία

Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν σήμερα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας και των Χανίων, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, βυθίζοντας στη θλίψη τις τοπικές κοινωνίες.


Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 66χρονη στο Καλό Νερό

Τις πρωινές ώρες, η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας ενημερώθηκε ότι μία 66χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία «Καλό Νερό», στον Δήμο Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου, ενώ έχει δοθεί εντολή να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Κατέληξε 72χρονος αλλοδαπός στη θαλάσσια περιοχή Κουμ Καπί

Την ίδια ώρα, η Λιμενική Αρχή Χανίων ενημερώθηκε για τον εντοπισμό ενός 72χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, στη θαλάσσια περιοχή «Κουμ Καπί» του Δήμου Χανίων.

Στον άνδρα παρασχέθηκαν αρχικά Οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στην περιοχή.

Ο 72χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη οι προανακρίσεις για τα δύο περιστατικά

Για το περιστατικό στα Χανιά την προανάκριση έχει αναλάβει το Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, μέσα στην ίδια ημέρα, προκαλώντας θλίψη και προβληματισμό.

Από το SUP και τις ρακέτες, μέχρι τα ηχεία: Τι επιτρέπεται και τα πρόστιμα αν σας πιάσουν

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του και τις επόμενες εβδομάδες χιλιάδες Έλληνες αναμένεται να βρεθούν στις παραλίες για διακοπές, μπάνια και στιγμές χ

Τραγική κατάληξη: Τελικά Βρέθηκε Νεκρός στο διαμέρισμά του

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 59χρονου άνδρα στα Ιωάννινα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε α

Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια – Ήχησε το 112, μάχη για να μην περάσουν οι φλόγες

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο (18/7) στην Κρήτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, λίγες ώρες μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στη Σ

Κι άλλος Νεκρός στις Ελληνικές θάλασσας – Τον βρήκαν έτσι σοκαρισμένοι οι Λουόμενοι

Τραγική εξέλιξη είχε η θαλάσσια εξόρμηση ενός ηλικιωμένου άνδρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7) στην παραλία Κουμ Καπί, στα Χανιά, καθώς έχασε τη ζωή του ε

Νέος Θρήνος: Φριχτά τροχαία με νεκρά νεαρά παιδιά μολις 19 και 23 ετών στην Χώρα μας

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για τη Χαλκιδική, καθώς ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα. Το τραγικό συμβάν