Θρήνος για τον 33χρονος ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην 115 Πτέρυγα Μάχης και στην Πολεμική Αεροπορία ο τραγικός θάνατος του 33χρονου Ανθυποσμηναγού Ιωάννη Μισσιούδη, ο οποίος
Ο Ιωάννης Μισσιούδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ακρωτήρι Χανίων, ενώ κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην 115 Πτέρυγα Μάχης και στην Πολεμική Αεροπορία ο τραγικός θάνατος του 33χρονου Ανθυποσμηναγού Ιωάννη Μισσιούδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Δευτέρας (6/7), ενώ κατευθυνόταν στη μονάδα του στα Χανιά για να αναλάβει υπηρεσία.
Πηγή φωτογραφίας: Facebook – Κρητών δρόμοι (ΒΟΑΚ)
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την σύζυγό Μαρία Σκοπελίτου σε χιουμοριστικές φωτογραφίες
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7:00, στην περιοχή Πιθάρι του Ακρωτηρίου Χανίων. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος αξιωματικός συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο του Δήμου Πλατανιά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σύμφωνα με το patris.gr, ο Ιωάννης Μισσιούδης καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, αφήνοντας πίσω του συναδέλφους και οικείους βυθισμένους στη θλίψη.
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/ Παραρτήματος Χανίων
Συλλυπητήριο Μήνυμα
Το Τοπικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/ Παραρτήματος Χανίων Ρεθύμνου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του Ανθυποσμηναγού Ιωάννη Μισσιούδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα μετάβασης στη Μονάδα του ΓΙΑ ΤΗΝ εκτέλεση του καθήκοντός του.
Η πρόωρη απώλεια ενός νέου και άξιου Αξιωματικού γεμίζει οδύνη ολόκληρη την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας και υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος συναδελφου μας, την Διοίκηση της 115 Πτέρυγας Μάχης, καθώς και την ηγεσία και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας,
Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει δύναμη και παρηγοριά σε όλους όσοι θρηνούν την απώλειά του.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
Δείτε το βίντεο:
Ο Δήμος Πλατανιά
Συλλυπητήριο μήνυμα , εξέδωσε ο Δήμος Πλατανιά στο οποίο ανάφερει τα εξής:
Ο Δήμος Πλατανιά εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη του για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, με όχημα του Δήμου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως από την Τροχαία Χανίων, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προβλεπόμενη διαδικασία διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά.
Ο Δήμος Πλατανιά, αιρετοί κι εργαζόμενοι, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του θύματος, συμπαραστεκόμενοι στο βαρύ τους πένθος.
Σε ένδειξη σεβασμού προς τη μνήμη του εκλιπόντος, ο Δήμος προχωρά στην αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 8 Ιουλίου μουσικοχορευτικής εκδήλωσης “2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα”, στο αλσύλλιο του Ι.Ν Αγίας Τριάδας Γαβαλομουρίου Βουκολιών.
Το ΓΕΑ
Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το οποίο αναφέρει:
Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026 και ώρα 06:45, ο Ανθυποσμηναγός (ΜΤ) Ι. Μ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Παγκράτι: Η σκοτεινή ιστορία των δίδυμων πρώην αστυνομικών – «Τους έλεγε η μάνα τους πως θα τους πάρει ο διάβολος αν βρεθούν με γυναίκα»
Η αφόρητη δυσοσμία αποκάλυψε το θανάσιμο μυστικό. Η σορός 62χρονου άντρα εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σπίτι που έμενε με τον δίδυμο αδερφό του
Ο Χείρωνας περνά στον Ταύρο μετά από 50 χρόνια – Τα 4 ζώδια που μπαίνουν σε μια νέα εποχή
Πριν από λίγες εβδομάδες, στις 19 Ιουνίου, ο Χείρωνας πέρασε στον Ταύρο, εγκαινιάζοντας έναν νέο αστρολογικό κύκλο που θα διαρκέσει έως τις 5 Μαΐου 2034.
ΣΟΚ: Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΥΔΗΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – ΕΧΕΙ «ΠΑΓΩΣΕΙ» ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ
Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος ανθυποσμηναγός στα Χανιά Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Πολεμική Αεροπορία ο τραγικός θάνατος
Mόλις ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα σε όλα τα ΜΜΕ: Οικογενειακή Τραγωδία σε σπίτι αστυνομικών
Νέες, ανατριχιαστικές διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Παγκράτι, καθώς έρχονται στο φως σοκαριστικές μαρτυρίες για την κατάσταση της σορο
«Πόση περηφάνια» – Το δημόσιο μήνυμα της Κέλλυς Κελεκίδου στη Βικτώρια Δέλλα, λίγο πριν φύγει για την Κύπρο
Σε αυτή τη σημαντική στιγμή, δίπλα της εξακολουθούν να βρίσκονται άνθρωποι που στάθηκαν σαν οικογένεια μετά την απώλεια της μητέρας της, Γωγώς Μαστροκώστα.
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις