Θρίλερ στην Κυψέλη: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα στη βαλίτσα – Μόλις μαθεύτηκε αυτό που δεν ήθελε κανείς

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο και αφορά το μακάβριο εύρημ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα στη βαλίτσα – Μόλις μαθεύτηκε αυτό που δεν ήθελε κανείς

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο και αφορά το μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε στη Κυψέλη.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Ιουλίου οι αρμόδιες Αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν την σορό μίας γυναίκας μέσα σε μία βαλίτσα η οποία είχε τοποθετηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Ώρα και Ημερολόγια

Από τότε, οι έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί η ταυτότητα της αδικοχαμένης γυναίκας βρίσκονται σε πλήρη ισχύ, ενώ τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Κυψέλης

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας άστεγος που είχε βρει καταφύγιο στο κτίριο αντιλήφθηκε την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από έναν από τους χώρους. Ακολουθώντας τη μυρωδιά, βρέθηκε μπροστά στη βαλίτσα και όταν αντιλήφθηκε πως μέσα υπήρχε ανθρώπινη σορός ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, εγκληματολογικά συνεργεία και ιατροδικαστής, αποκλείοντας ολόκληρη την περιοχή προκειμένου να συλλεχθούν κάθε πιθανό ίχνος και αποδεικτικό στοιχείο. Ειδησεογραφικό portal

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η αρχική εκτίμηση ότι η γυναίκα είχε κόκκινα μαλλιά δεν επιβεβαιώνεται. Όπως μετέδωσε ο Alpha, η αλλοίωση που είχε προκαλέσει η προχωρημένη σήψη οδήγησε στη λανθασμένη πρώτη εικόνα, με τους ιατροδικαστές πλέον να εκτιμούν ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της ήταν καστανόξανθο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν γυναίκα ηλικίας άνω των 30 ετών, με ύψος περίπου 1,65 μέτρα. Φορούσε μαύρο μπλουζάκι και μαύρο σορτσάκι, ενώ η σορός της ήταν τυλιγμένη σε ύφασμα και μέσα σε σακούλα πριν τοποθετηθεί στη βαλίτσα. Κατά την αυτοψία δεν διαπιστώθηκαν εμφανή τατουάζ ή άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν άμεσα στην ταυτοποίησή της.

Ο εκτιμώμενος χρόνος θανάτου τοποθετείται περίπου έξι με επτά ημέρες πριν από τον εντοπισμό της σορού, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, χωρίς μέχρι στιγμής να αποκλείουν κάποια εκδοχή. H ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως πάνω στα αίτια του θανάτου της μικροκαμωμένης γυναίκας, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν οποιοδήποτε στοιχείο για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Σε τρεις υποθέσεις εξαφάνισης εστιάζουν οι Αρχές

Όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, οι Αρχές εστίαζαν ως πιθανό σενάριο η γυναίκα στη βαλίτσα να είναι η 50χρονη Κινέζα μεσίτρια και μεταφράστρια, Γιου Τινγκ, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάιο από την Αρτέμιδα και τα ίχνη της αγνοούνται μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, τόσο το χρώμα των μαλλιών της, όσο και η ηλικιακή διαφορά 15 ετών με την γυναίκα που βρέθηκε στη Κυψέλη αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο. Με αφορμή ωστόσο αυτή την υπόθεση έχουν ανοίξει ξανά πολύκροτες υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων και ειδικά σε τυχόν πρόσφατες περιπτώσεις αφού το πτώμα, παρά την αποσύνθεση, είναι μόλις κάποιων ημερών.

Περισσότερο φως αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει, ενώ θα γίνει και προσπάθεια συλλογής βιντεοληπτικού υλικού από την γύρω περιοχή μήπως εντοπιστούν τα ίχνη των ατόμων που προσέγγισαν το κτίριο κρατώντας μία βαλίτσα.

Θρίλερ στην Κυψέλη: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα στη βαλίτσα – Μόλις μαθεύτηκε αυτό που δεν ήθελε κανείς

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο και αφορά το μακάβριο εύρημ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ – «ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ» ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ..

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών μετά τον εντοπισμό της σορού μιας γυναίκας μέσα σε βαλίτσα, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά σ

Γιώργος Καλλιακμάνης: Αποκάλυψε αυτό που όλοι φοβόντουσαν για το γυναικείο πτώμα σε βαλίτσα

Θρίλερ στην Κυψέλη: Τα νέα στοιχεία για τη σορό στη βαλίτσα και η κατεύθυνση των ερευνών Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας

Θρίλερ με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε στην Κυψέλη: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της – Ήταν τόσο νεα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7) στην Κυψέλη, μετά τον εντοπισμό μιας ύποπτης βαλίτσας μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων.

Μίλησε ο άνδρας που εντόπισε τη βαλίτσα με τον Νεκρό – Μεγάλη Ανατροπή

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7/2026) στις αστυνομικές αρχές, όταν εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα στην περιοχή της Κυψέλης, προκαλώντας μεγάλη