Συγκίνησε η παρέλαση από ηλικιωμένες σε χωριό στη Βόρεια Ελλάδα

Με περηφάνια και συγκίνηση, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για το Έπος του 1940, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Συγκίνησε η παρέλαση από ηλικιωμένες σε χωριό στη Βόρεια Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Οι ηλικιωμένες στο Μικρόβαλτο παρέλασαν και καταχειροκροτήθηκαν

Με περηφάνια και συγκίνηση, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για το Έπος του 1940, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.


Δείτε το βίντεο:

Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στο Μικρόβαλτο του Δήμου Σερβίων, όπου οι ηλικιωμένοι του χωριού παρέλασαν για να τιμήσουν την εθνική επέτειο και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Με περηφάνια και συγκίνηση, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για το Έπος του 1940, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Η παρουσία τους έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στον εορτασμό, υπενθυμίζοντας πως η εθνική μνήμη παραμένει ζωντανή μέσα από τη συμμετοχή όλων των γενεών.

Στο Μικρόβαλτο, οι ηλικιωμένοι απέδειξαν με τον δικό τους τρόπο ότι η αγάπη για την πατρίδα, η περηφάνια και η τιμή στους αγώνες των προγόνων δεν έχουν ηλικία.

Το χειροκρότημα των συγχωριανών τους ήταν μια αυθόρμητη έκφραση αναγνώρισης και σεβασμού, σε μια ημέρα που ενώνει τους Έλληνες γύρω από τις αξίες της ελευθερίας και της ιστορικής μνήμης.

Πηγή: ertnews.gr

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα ο μαθητής από τη Νιγηρία: Τα λόγια του για την Ελλάδα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Με χαρά και ευγνωμοσύνη περιέγραψε ο Βίκτορι Μουμόχου τη συμμετοχή του στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο μαθητής

Με τη σημαία στα χέρια και πολλά χρόνια πριν από την τηλεόραση – Η μικρή Σταματίνα Τσιμτσιλή που δύσκολα αναγνωρίζεται σήμερα

Αγνώριστη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια ως σημαιοφόρος σε σχολική παρέλαση Μια νοσταλγική αναδρομή στα μαθητικά της

Χαμός στον Άγιο Δημήτριο: «Ντροπή! Μπορείτε και χειρότερα! Μπράβο, ακυρώνετε τα παιδάκια έτσι» – Βίντεο με οργισμένους πολίτες να γιουχάρουν τον Δήμαρχο

Έντονες αντιδράσεις και μεγάλη δυσαρέσκεια προκάλεσε στον Άγιο Δημήτριο η απόφαση να μη διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα ο πιλότος του F-16 «ΖΕΥΣ»: Τα λόγια του για τους Έλληνες και την 28η Οκτωβρίου που ανατρίχιασαν τους πάντες

Ένα μήνυμα με ισχυρούς συμβολισμούς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε ο κυβερνήτης του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας αεροπορικών επ

Θεσσαλονίκη: Συγκινεί μαθητής με καταγωγή από τη Νιγηρία που παρέλασε ως παραστάτης

Ο Βίκτορι Μουμόχου, μαθητής της Γ’ Λυκείου, συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης και, μάλιστα, για πρώτη φορά ως παραστάτης.