ΣΟΚ Τώρα για τον Μαζωνάκη: «Τα ομολόγησε όλα» ο ψυχολόγος-θεραπευτής για τη φωτογραφία – «Δεν μου την έστειλε για βοήθεια, αλλά…»

«Δεν μου έστειλε τη φωτογραφία για να μου ζητήσει βοήθεια». Αυτό υποστηρίζει στο newsit.gr ο κοινωνιολόγος – ψυχολόγος που έλαβε στο κινητό του τη φωτογραφ

ΣΟΚ Τώρα για τον Μαζωνάκη: «Τα ομολόγησε όλα» ο ψυχολόγος-θεραπευτής για τη φωτογραφία – «Δεν μου την έστειλε για βοήθεια, αλλά…»

«Δεν μου έστειλε τΗ φωτογραφία για να μου ζητήσει βοήθεια». Αυτό υποστηρίζει στο newsit.gr ο κοινωνιολόγος – ψυχολόγος που έλαβε στο κινητό του τη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία φέρεται να στάλθηκε από το τηλέφωνο της 56χρονης γιατρού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πλασμαφαίρεσης στην οδό Καρνεάδου, στο Κολωνάκι.


Η 56χρονη γιατρός και ο σύζυγός της, μετά τη σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, οδηγούνται στις φυλακές, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συναυτουργία.

Η «ολιστική» γιατρός, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να μην ταυτίστηκε σε κανένα σημείο με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα. Όπως υποστήριξε, ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέστη ανακοπή μετά τις 4 το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου.

Τι υποστήριξε η γιατρός για τους συναγερμούς και τις φωτογραφίες

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφερε στην απολογία της, οι πέντε συναγερμοί που ακούστηκαν από το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης οφείλονταν σε προβλήματα με τις φλέβες και τους φλεβοκαθετήρες που είχαν τοποθετηθεί στον τραγουδιστή.

Παράλληλα, η 56χρονη γιατρός ρωτήθηκε επανειλημμένα από τους δικαστικούς λειτουργούς για τις δύο φωτογραφίες που είχε τραβήξει όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης βρισκόταν στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πλασμαφαίρεσης.

Η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποστήριξε ότι συνηθίζει να φωτογραφίζει όλους τους ασθενείς της.

Ωστόσο, δεν φέρεται να έδωσε απάντηση σχετικά με το πού είχε στείλει μία από τις δύο φωτογραφίες, οι οποίες είχαν τραβηχτεί από το κινητό της τηλέφωνο στις 14:44 και στις 14:43, ενώ η διαδικασία της πλασμαφαίρεσης είχε ήδη ξεκινήσει.

Στα δύο συγκεκριμένα στιγμιότυπα φαίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης να έχει γερμένο το κεφάλι του προς τα δεξιά, ενώ τα μάτια του είναι κλειστά.

Ως εκ τούτου, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα εάν εκείνη τη χρονική στιγμή υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή εάν στον τραγουδιστή είχε χορηγηθεί μέθη.

Οι φωτογραφίες διαγράφηκαν την ίδια ημέρα

Οι δύο φωτογραφίες διαγράφηκαν από την 56χρονη γυναίκα την ίδια ημέρα, στις 19:09:13, λίγο πριν εκείνη και ο σύζυγός της μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησαν προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσουν τον παραλήπτη των φωτογραφιών.

Τελικά, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη ενός 62χρονου άνδρα.

Πρόκειται για κοινωνιολόγο – ψυχολόγο, ο οποίος ειδικεύεται στην υπνοθεραπεία και διατηρεί γραφείο στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

«Δεν μου έστειλε τη φωτογραφία για βοήθεια, αλλά ούτε για να μου δείξει ότι ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης εκεί», δήλωσε ο ίδιος στο newsit.gr, προσθέτοντας:

«Είχαμε επαγγελματική συνεργασία και όλα τα υπόλοιπα στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα».

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις και συγκεντρώνοντας στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος των ερευνών είναι να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη χώρα.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

«Συμμαχία Ελλήνων» θα ονομαστεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90,1. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο

Πρωτοψάλτη για Μαζωνάκη: «Στον κάτω κόσμο η χαραυγή περιμένει να υποδεχτεί τον μερακλή» – To ξεχωριστό αντίο της στον τραγουδιστή

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον Γιώργο Μαζωνάκη, επιλέγοντας έναν ιδιαίτερο και λιτό τρόπο μέσα από τα social media. Η γνωστή

Μανώλης Σφακιανάκης: «Δεν έχουμε πρόβλημα ανηλίκων. Έχουμε πρόβλημα ενηλίκων που παράτησαν τα παιδιά τους σε TikTok και YouTube»

Με επίκεντρο την αυξανόμενη ανησυχία για τη συμπεριφορά και την ψυχική υγεία των νέων πραγματοποιήθηκε στο Thermopylae Forum 2026 η θεματική ενότητα με τίτλο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΚΟΥΣΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ Η ΓΑΚΑ

Μία νέα αποκάλυψη έκανε ο Πέτρος Κουσουλός, λίγες ώρες μετά την απόφαση για την προφυλάκιση των δύο γιατρών που βρίσκονται στο επίκεντρο της δικαστικής έρε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ – ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος τραγουδιστής Παναγιώτης Πετεινός, μετά από σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορ