ΣΟΚ στον Όλυμπο: 32χρονος έχασε τη ζωή του στις βάθρες του Ορλιά – Πάγωσαν όλοι με τις εικόνες

Μια κυριακάτικη εκδρομή στη φύση εξελίχθηκε σε τραγωδία στον Όλυμπο, όταν ένας 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εξόρμησης με φίλους του. Ο

ΣΟΚ στον Όλυμπο: 32χρονος έχασε τη ζωή του στις βάθρες του Ορλιά – Πάγωσαν όλοι με τις εικόνες

Μια κυριακάτικη εκδρομή στη φύση εξελίχθηκε σε τραγωδία στον Όλυμπο, όταν ένας 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εξόρμησης με φίλους του. Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατη περιοχή, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των διασωστικών δυνάμεων.


Το περιστατικό έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην Πιερία όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αμαλιάδα, με συγγενείς και φίλους να αδυνατούν να πιστέψουν πώς μια ημέρα χαλάρωσης κατέληξε σε μια ανείπωτη απώλεια.

Η εκδρομή στον Όλυμπο και η μοιραία βουτιά

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Αυγούστου 2026. Ο 32χρονος ταξίδεψε από την Αμαλιάδα στην Πιερία για να συναντήσει τρεις φίλους του, δύο εκ των οποίων κατάγονταν από τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να απολαύσουν μια ημέρα πεζοπορίας και εξερεύνησης στον Όλυμπο.

Η παρέα κατευθύνθηκε προς το ρέμα του Ορλιά και συγκεκριμένα στη θέση «Κόκκινος Βράχος», σε υψόμετρο περίπου 650 μέτρων. Η περιοχή ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό φυσικό της τοπίο, τα πυκνά δάση, τους καταρράκτες και τις φυσικές βάθρες με τα ιδιαίτερα κρύα και καθαρά νερά, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών.

Φτάνοντας στο σημείο, ο 32χρονος αποφάσισε να βουτήξει στη φυσική βάθρα κάτω από τον καταρράκτη για να δροσιστεί μετά την πεζοπορία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για Το τραγικό περιστατικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών, η απότομη επαφή του οργανισμού του με τα παγωμένα νερά ενδέχεται να προκάλεσε ισχυρό θερμικό σοκ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή αμέσως μετά τη βουτιά. μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ή να βγει από το νερό, μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωση

Οι φίλοι του, αντιλαμβανόμενοι αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσαν το 112 ζητώντας βοήθεια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να οργανώνει επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή του Ολύμπου.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστικών δυνάμεων, ο 32χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν.

Θρίλερ χωρίς τέλος: 43χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Η 13χρονη κόρη της αντίκρισε τη φρίκη

Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην Ιρλανδία βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των Αρχών, μετά τον θάνατο της 43χρονης Τζέιμι Κάρνεϊ, η οποία εντοπί

ΣΟΚ Τώρα: Στο φως ο τελευταίος διάλογος πριν από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στην Ψάθα

Υπάρχουν στιγμές που η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία και αφήνει πίσω της μόνο θλίψη και βαρύ πένθος. Η Κυριακή 2 Αυγούστου 2026 γράφτηκε με μελανά γ

Μόλις έγινε γνωστό: Ανείπωτη τραγωδία στην Αιδηψό – Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή και όλοι «πάγωσαν»

Μία ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/8) στην Αιδηψό, όταν μία 68χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία «Τρεις Μ

Έκτακτο Τώρα: Νεκρός εντοπίστηκε στη θάλασσα μπροστά στους λουόμενους – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού

Τραγική εξέλιξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Κουμ Καπί στα Χανιά, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσ

ΣΟΚ Τώρα: Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη – Δεν επέζησε κανείς από τους επιβάτες

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Περού, όταν ένα μικρό τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη το Σάββατο κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από τις περίφημες Γραμμέ