Σοκ για την Αντελίνα και τον Βαρθακούρη: «Πυρκαγιά κατέκαψε το σπίτι τους! Χάσαμε όλο μας το βιός! Έλουζα τα μαλλιά μου και μου έφευγαν τούφες»

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι της Μία ιδιαίτερα προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Αντελ

Σοκ για την Αντελίνα και τον Βαρθακούρη: «Πυρκαγιά κατέκαψε το σπίτι τους! Χάσαμε όλο μας το βιός! Έλουζα τα μαλλιά μου και μου έφευγαν τούφες»

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι της

Μία ιδιαίτερα προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, μιλώντας για τη μεγάλη δοκιμασία που βίωσε όταν το σπίτι της οικογένειάς της καταστράφηκε από πυρκαγιά.


Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο δύσκολο εκείνο κεφάλαιο της ζωής της και του συζύγου της, Χάρη Βαρθακούρη, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας αλλά και τον δύσκολο δρόμο που χρειάστηκε να διανύσουν για να ξανασταθούν στα πόδια τους.

«Χάσαμε όλο μας το βιός»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη διευκρίνισε πως η πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι τους δεν σχετιζόταν με δασική φωτιά, αλλά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήτανε ένα από τα πολλά άσχημα περιστατικά που έχει συμβεί σε πάρα πολύ κόσμο. Σε άλλο βέβαια κόσμο έτυχε, δυστυχώς, λόγω των πυρκαγιών. Σε μας δεν έτυχε για αυτό το λόγο. Ήταν ένα βραχυκύκλωμα».

Στη συνέχεια περιέγραψε πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστούν την απώλεια όσων είχαν αποκτήσει.

«Βιώσαμε και εμείς το τι είναι να χάνεις όλο σου το βιός. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ουσιαστικά, βαριά δύσκολη στιγμή. Εκεί ήταν ένα κομβικό σημείο της ζωής μας, ένα από αυτά που σου είπα πριν. Εγώ με θυμάμαι να πρέπει να γελάω μπροστά σε όλους, γιατί είχαμε δύο μωρά παιδιά και έπρεπε όλα να γίνουνε πάρα πολύ γρήγορα και δεν μιλούσε ο ένας με τον άλλον. Κάναμε τον καραγκιόζη ότι όλα είναι τέλεια».

«Έκλαιγα κρυφά στο μπάνιο»

Η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας τις συνέπειες που είχε η ψυχολογική πίεση στην ίδια.

Όπως είπε, προσπαθούσε να δείχνει δυνατή μπροστά στα παιδιά της, όμως όταν έμενε μόνη της άφηνε τα συναισθήματά της να ξεσπάσουν.

«Όταν πήγαινα να κάνω μπάνιο, κλεινόμουν μες στο μπάνιο και έτσι έκλαιγα, είχα μία απελπισία μέσα μου και θυμάμαι ότι τότε έκανα, έλουζα τα μαλλιά μου και έφευγαν τούφες. Και είχα διαβάσει κάπου ότι όταν είναι ψυχολογικό αυτό, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το προσπερνάς, να μην σηκώνεσαι κάθε μέρα να λες, ας πούμε, “πω πω, πόσα μαλλιά έχασα”».

«Έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μείον»

Κλείνοντας, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να διατηρήσει την αισιοδοξία της, τονίζοντας πως η αποκατάσταση μετά από μια τέτοια απώλεια δεν είναι εύκολη, ιδιαίτερα για ανθρώπους που δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσουν άμεσα όσα έχασαν.

«Οπότε κάπως προσπαθούσα να φέρω μία ίαση και ένα φως στην ψυχή μου και να δω το φωτεινό κομμάτι και την ελπίδα, που βέβαια δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πουν “τώρα τα αλλάζουμε όλα”. Δεν ήταν εύκολο, δηλαδή εμείς έπρεπε να ξεκινήσουμε κυριολεκτικά από το μείον».

Συγκλονιστική η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Χάσαμε όλο μας το βιός, μου έφευγαν μαλλιά από την απελπισία»

Σε μια βαθιά προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη, μιλώντας για τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειάς

Συγκλονιστική η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Χάσαμε όλο μας το βιός, μου έφευγαν μαλλιά από την απελπισία»

Σε μια βαθιά προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη, μιλώντας για τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειάς

Σοκ κατά τη διάρκεια βάπτισης – Βρέφος έχασε τις αισθήσεις του στην κολυμπήθρα

Αναστάτωση επικράτησε σε βάπτιση στον Βόλο με το βρέφος να χάνει τις αισθήσεις τους στην κολυμπήθρα. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (28.06.2026) με το

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρή η 41χρονη Άννα Λειψάκη

Στο πένθος τα Χανιά από τον αιφνίδιο θάνατο της Άννας Λειψάκη Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων η είδηση του ξαφνικού θανάτου της

Σπαραγμός: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της δημοσιογράφου, Πανδώρας Παφίλη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 63 ετών. Η Πανδώρα Παφίλη…