«Σήμερα έχασα τον γυιο μου σε ένα από τα ελικόπτερα. Θα σας παω γ******* μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»

Οργή και ανείπωτος πόνος αποτυπώνονται σε ανάρτηση άνδρα που δηλώνει ότι έχασε τον γιο του στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα.

«Σήμερα έχασα τον γυιο μου σε ένα από τα ελικόπτερα. Θα σας παω γ******* μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»

«Δεν γύρισε σπίτι – Θα σας κυνηγάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου», αναφέρεται στο σπαρακτικό μήνυμα

Οργή και ανείπωτος πόνος αποτυπώνονται σε ανάρτηση άνδρα που δηλώνει ότι έχασε τον γιο του στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα.


Δείτε την ανάρτηση του πατέρα:

«Σήμερα έχασα τον γιο μου σε ένα από τα ελικόπτερα. Δεν γύρισε σπίτι», αναφέρει στην αρχή του μηνύματός του.

ΣτΗ συνέχεια εκφράζει την οργή του και ζητά να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία, γράφοντας: «Θα σας πάω γ***ντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα σας κυνηγάω και από τον τάφο μου».

Η σπαρακτική ανάρτηση άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας συγκίνηση και σχόλια συμπαράστασης. Τα λόγια του πατέρα αποτυπώνουν την αγωνία μιας οικογένειας που περιμένει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

Η τραγωδία στην Ψάθα

Τα δύο μισθωμένα ελικόπτερα τύπου Bell συγκρούστηκαν ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττικοβοιωτία. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στα δύο εναέρια μέσα επέβαιναν συνολικά τέσσερις άνδρες. Οι δύο εντοπίστηκαν σώοι, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν ένας Δανός χειριστής και ένας Έλληνας συντονιστής της επιχείρησης αεροπυρόσβεσης. Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση και δεν έχει ακόμη εκδοθεί οριστικό πόρισμα.

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Έλληνα πιλότου: «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου…» – Τα λόγια του λυγίζουν όλη την Ελλάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (2/8) στην Ψάθα, όταν δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρού

Μόλις μαθεύτηκε για την αδερφή του αδικοχαμένου Νικήτα Γεμιστού – Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές

Τρεις μήνες συμπληρώνονται την Τετάρτη 5 Αυγούστου από τη δολοφονία του Νικήστρατου Γεμιστού στην Αμμουδάρα, με την οικογένειά του να ετοιμάζεται να τιμήσε

ΣΟΚ στο πύρινο μέτωπο: Πέρασαν χειροπέδες σε δήμαρχο – Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην έρευνα για τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Βοιωτία και επεκτάθηκε μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική, προκαλώντας

ΣΟΚ Τώρα: Έκλεψαν τους πυροσβέστες την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες – Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν όταν επέστρεψαν

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί καταγγελία πυροσβεστών που συμμετείχαν στις μεγάλες επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών της Κυριακής 3 Αυγούστου σε Αττική κ

Τον μαχαίρωσαν, τον λήστεψαν και τον εγκατέλειψαν. Δολοφονία ο θάνατος του 59χρονου ψυχολόγου από το Ναύπλιο

Ως ανθρωποκτονία αντιμετωπίζεται από την ΕΛΑΣ ο θάνατος του 59χρονου ψυχολόγου που βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη σε αγροτική τοποθεσία στο Ναύπλιο.