Πάρος: Απολύθηκε οδηγός ταξί μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου ενοικίασης αυτοκινήτων – «Δεν εκπροσωπεί την επιχείρησή μου»
Άμεσες ήταν οι συνέπειες για τον οδηγό ταξί που ενεπλάκη σε βίαιο επεισόδιο με υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο, έπειτα από έντονη διαφωνία
Πάρος: Απολύθηκε οδηγός ταξί μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου εταιρείας ενοικίασης οχημάτων
Άμεσες ήταν οι συνέπειες για τον οδηγό ταξί που ενεπλάκη σε βίαιο επεισόδιο με υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο, έπειτα από έντονη διαφωνία που φέρεται να ξεκίνησε για μία θέση στάθμευσης.
Δείτε το βίντεο:
Ο οδηγός απομακρύνθηκε από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν, ενώ η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και να αποδοθούν οι ευθύνες.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εργοδότης του οδηγού στο cyclades24.gr, αμέσως μετά το συμβάν κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας τους.
Ο ίδιος καταδίκασε απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας, επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την επιχείρησή του ούτε συνολικά τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού.
Όπως ανέφερε, ο συγκεκριμένος οδηγός εργαζόταν στην επιχείρηση για περίπου τρία χρόνια, χωρίς να έχει παρουσιάσει στο παρελθόν κάποιο σοβαρό παράπτωμα. Παρ’ όλα αυτά, υπογράμμισε ότι κάθε άνθρωπος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πράξεις και τη συμπεριφορά του.
Δείτε το βίντεο:
«Η πράξη ενός ανθρώπου δεν μπορεί να χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο κλάδο»
Ο εργοδότης στάθηκε ιδιαίτερα και στις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η δημοσιότητα του επεισοδίου, τόσο στην επιχείρησή του όσο και στην εικόνα των επαγγελματιών ταξί της Πάρου.
Όπως τόνισε, οι άνθρωποι του κλάδου καταδικάζουν περιστατικά βίας και δεν θα πρέπει η συμπεριφορά ενός μεμονωμένου προσώπου να οδηγεί σε γενικεύσεις για το σύνολο των οδηγών.
«Είναι άδικο η πράξη ενός ανθρώπου να χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο επαγγελματικό χώρο, στον οποίο καθημερινά εργάζονται άνθρωποι με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό προς τον επιβάτη», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πώς ξεκίνησε ο καβγάς στην πιάτσα των ταξί
Το επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πιάτσα ταξί στην Πάρο και, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, αφορμή αποτέλεσε η στάθμευση μιας ενοικιαζόμενης «γουρούνας» σε σημείο που θεωρείται ότι προορίζεται αποκλειστικά για ταξί.
Το όχημα προερχόταν από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ο δεύτερος άνδρας και η διαφωνία για τη στάθμευσή του εξελίχθηκε γρήγορα σε έντονο λεκτικό επεισόδιο.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το συμβάν, οι δύο άνδρες εμφανίζονται να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξεφεύγει.
Ο οδηγός ταξί φαίνεται να επιτίθεται στον υπάλληλο της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων, να τον πιάνει από τον λαιμό και να τον σπρώχνει πάνω στο όχημα.
Ο δεύτερος άνδρας αντιδρά χτυπώντας τον οδηγό ταξί με το κράνος που κρατούσε, με τη συμπλοκή να συνεχίζεται για λίγο μέχρι την παρέμβαση ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο και κατάφεραν να τους χωρίσουν.
Η υπόθεση στη Δικαιοσύνη
Μετά το περιστατικό, η επιχείρηση ταξί προχώρησε στην απομάκρυνση του οδηγού, θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι δεν αποδέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον εργοδότη του, η υπόθεση έχει ήδη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Οι αρμόδιες Αρχές αναμένεται να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, καθώς και το βιντεοληπτικό υλικό από το επεισόδιο, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε κάθε εμπλεκόμενο.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο νησί, με την πλευρά της επιχείρησης να επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση της από τη συμπεριφορά του πρώην πλέον εργαζομένου της και να υπογραμμίζει ότι μεμονωμένες πράξεις βίας δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν το σύνολο των επαγγελματιών ταξί της Πάρου.
ΠΕΘΑΝΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Σε ηλικία 87 ετών πέθανε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Με πολιτική διαδρομή που εκτεινόταν σε πε
ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ
Συνολικά 61.105.430,38 ευρώ θα καταβληθούν σε 68.370 δικαιούχους από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ και
Πριν 10 λεπτά ανακοινώθηκε επίσημα: Έκτακτη ευχάριστη απόφαση για τις Συντάξεις Τώρα – Σε πελάγη ευτυχίας χιλιάδες συνταξιούχοι
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026 ανά Ταμείο (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, Δημόσιο). Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών του e-ΕΦΚΑ. Από τα τέλη Αυγούστου ξεκιν
Αυτός είναι ο 17χρονος που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Κίμωλο – Η ιστορία του συγκινεί
Κίμωλος: Θλίψη στην Ιρλανδία για τον θάνατο του 17χρονου από ηλεκτροπληξία: «Ήταν ένας ταλαντούχος νέος με όλη τη ζωή μπροστά του» Είχε έρθει στο νησί των
Παναγία: Η ωραıότερη, σεμνóτερη, ταπεıνότερη και ıερότερη γυναiκα του κόσμου
Αυτό φαίνεται και στο ότι από τις 30.000 εκκλησίες, παρεκκλήσια κι εξωκλήσια όλης της Ελλάδος οι 6.000 είναι αφιερωμένες σε εορτές της Παναγίας και οι
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις