“Ορμάτε κορίτσια” «Κόλαση» στη φυλακή για τη γιατρό Γάκα – Αυτή είναι η ισοβίτισσα που της κάνει άγριο bullying
Νέα στοιχεία για την κατάσταση που φέρεται να επικρατεί στις φυλακές όπου κρατείται η γιατρός Ιωάννα Γάκα, η οποία έχει συνδεθεί με την υπόθεση του Γιώργου
Νέα στοιχεία για την κατάσταση που φέρεται να επικρατεί στις φυλακές όπου κρατείται η γιατρός Ιωάννα Γάκα, η οποία έχει συνδεθεί με την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ιωάννα Γάκα φέρεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα εχθρική συμπεριφορά από άλλες κρατούμενες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα κλίμα έντασης μέσα στη φυλακή.
Τι αναφέρθηκε για τη συμπεριφορά απέναντι στην Ιωάννα Γάκα
Όπως μεταδόθηκε στον ΑΝΤ1, μετά την προφυλάκισή της φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον για τη γιατρό.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φωνές, προσβολές και έντονες αντιδράσεις από άλλες κρατούμενες. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο εσωτερικό των φυλακών, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και ποια ή ποιες κρατούμενες φέρονται να πρωταγωνιστούν στα συγκεκριμένα περιστατικά.
Η ισοβίτισσα που φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επίκεντρο της συγκεκριμένης συμπεριφοράς φέρεται να βρίσκεται η Μητέρα του μικρού Άγγελου, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την υπόθεση του παιδιού της.
Η υπόθεση του 3χρονου Άγγελου είχε προκαλέσει μεγάλη κοινωνική κατακραυγή. Το παιδί είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, μετά από κακοποίηση, και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρό.
Μετά τον θάνατό του, τα όργανά του προσφέρθηκαν για μεταμόσχευση, ενώ η μητέρα του καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, η υπεράσπισή της είχε προβάλει, μεταξύ άλλων, ισχυρισμούς που αφορούσαν τις νοητικές της ικανότητες.
Έντονη λεκτική επίθεση και συναισθηματική φόρτιση
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη κρατούμενη φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τη συμπεριφορά απέναντι στην Ιωάννα Γάκα.
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ περιγράφει ένα κλίμα συνεχούς έντασης, με τη γιατρό να φέρεται να δέχεται έντονες λεκτικές επιθέσεις και απαξιωτική συμπεριφορά από άλλες κρατούμενες.
Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συνθήκες φέρεται να έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογική της κατάσταση. Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι οι συνεχείς φωνές και οι αντιδράσεις γύρω της έχουν προκαλέσει έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Ωστόσο, οι συγκεκριμένες αναφορές προέρχονται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν συνοδεύονται από επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των φυλακών.
Η αναφορά στην Ειρήνη Μουρτζούκου
Στην ίδια τηλεοπτική συζήτηση έγινε αναφορά και στην Ειρήνη Μουρτζούκου.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, η Μουρτζούκου φέρεται να είχε αναπτύξει στενή σχέση με τη μητέρα του Άγγελου κατά το διάστημα που βρίσκονταν στη φυλακή.
Όπως μεταδόθηκε, στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο περιβάλλον.
Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα μέσα στη φυλακή έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο αρκετών τηλεοπτικών ρεπορτάζ.
Το κελί και οι συνθήκες κράτησης της γιατρού
Προηγούμενες πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί ανέφεραν ότι η Ιωάννα Γάκα κρατείται σε κελί το οποίο διαθέτει εσωτερικό ντους.
Παράλληλα, είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με αιτήματα που φέρεται να έχει υποβάλει η ίδια για τις συνθήκες διαβίωσής της.
Η νέα διάσταση που παρουσιάζεται αφορά πλέον τις σχέσεις της με τις υπόλοιπες κρατούμενες και, ειδικότερα, τις αντιδράσεις που φέρεται να προκαλεί η παρουσία της.
Η σύνδεση με την υπόθεση Μαζωνάκη
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αποδίδει το αρνητικό κλίμα στη σύνδεση του ονόματος της Ιωάννας Γάκα με την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι οι κρατούμενες γνωρίζουν τα στοιχεία της δικογραφίας ούτε ότι οι αντιδράσεις τους μπορούν να αποτελέσουν κρίση σχετικά με την ποινική ευθύνη της γιατρού.
Η διερεύνηση της υπόθεσης και η αξιολόγηση των στοιχείων ανήκουν αποκλειστικά στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.
Διαφορετική εικόνα για τον σύζυγό της
Την ίδια στιγμή, διαφορετική φέρεται να είναι η κατάσταση για τον σύζυγο της Ιωάννας Γάκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη φυλακή στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ο γιατρός κρατείται σε κελί έξι ατόμων, μαζί με ακόμη πέντε κρατούμενους.
Σε αντίθεση με όσα περιγράφονται για τη σύζυγό του, φέρεται να έχει προσαρμοστεί περισσότερο στις νέες συνθήκες της καθημερινότητάς του και δεν έχουν αναφερθεί αντίστοιχα περιστατικά έντασης.
Για την Ιωάννα Γάκα, αντίθετα, η εικόνα που μεταδίδεται είναι διαφορετική, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη πίεση από το περιβάλλον της φυλακής.
Πλούτος και μεγάλος έρωτας: 4 ζώδια μπαίνουν στον πιο τυχερό μήνα της ζωής τους – Όλα αλλάζουν
Ο Οκτώβριος βρίσκεται προ των πυλών και για τέσσερα ζώδια φαίνεται πως έρχεται με μια εντελώς διαφορετική ενέργεια. Μετά από ένα διάστημα γεμάτο καθυστερήσεις, δεύτερες σκέψεις και καταστάσεις που έμοιαζαν να έχουν μείνει στάσιμες, ο νέος μήνας μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου κύκλου τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά. Νέες γνωριμίες, επιστροφές […]
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Στα Χανιά άφησε την τελευταία του πνοή ο φωτογράφος και φωτορεπόρτερ Ηλίας Σωτηρόπουλος, ο οποίος μέσα από τον φακό του είχε καταγράψει σημαντικές στιγμές
Τι είχε υποσχεθεί να αφήσει στο μωρό που δεν πρόλαβε να βαφτίσει ο Μαζωνάκης; Η εντολή στον συμβολαιογράφο για την Λεάνδρα λίγο πριν πεθάνει
Μια άγνωστη μέχρι σήμερα πτυχή της σχέσης που είχε αναπτύξει ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη μικρή Λεάνδρα έρχεται στο φως, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε γνωρίσει τη μητέρα της μικρής, Μαρίνα Μαμουσάι, μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice» και είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να βαφτίσει […]
Μητέρα του Πέτρου Πολυχρονίδη για Μαζωνάκη: «Το πικρό ποτήρι της κυρίας Κλειώς το έζησα πριν 10 χρόνια» – Ο Πέτρος κι ο Γιώργος ήταν τα παιδιά της…»
Αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαρία, η οποία πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών, αλλά και στον Γιώργο Μαζωνάκη, τον οποίο γνώριζε από παιδί, καθώς μεγάλωσε στην ίδια
Νέα «βόμβα» για Μαζωνάκη: Η ΕΛ.Α.Σ βρήκε τρίτο πρόσωπο στον φόνο – Σοβαρές αποκλίσεις στις καταθέσεις
Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιδιωτικό ιατρείο της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι. Οι Αρχές εξετάζουν
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις