Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεσπά: «Έγραψαν ότι έκανα εγχείρηση αλλαγής φύλου, δηλαδή φτάνει, σταματήστε πια»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2026 πως έκανε εγχείρηση και πως όλα πήγαν καλά. Δημοσιοποίησε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο,

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεσπά: «Έγραψαν ότι έκανα εγχείρηση αλλαγής φύλου, δηλαδή φτάνει, σταματήστε πια»

Έντονα ενοχλημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, από τα όσα έγραψαν ορισμένοι στα social media για το χειρουργείο που έκανε

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2026 πως έκανε εγχείρηση και πως όλα πήγαν καλά. Δημοσιοποίησε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρει τι ακριβώς αφορούσε το χειρουργείο του. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Katerina» ανέφερε πως κάποιοι τοποθετήθηκαν χωρίς να μπουν στη διαδικασία να ρωτήσουν και να μάθουν.


Δείτε το βίντεο:

Όπως ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το χειρουργείο του δεν αφορούσε αισθητικούς λόγους. Η εγχείρηση έγινε έπειτα από ιατρική σύσταση, καθώς το αυξημένο βάρος είχε αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην υγεία του. «Ένιωθα ότι είχα πάρει αρκετό βάρος και καθαρά για λόγους υγείας (έκανα το χειρουργείο). Μπήκα σε έναν κύκλο εξετάσεων και είδαμε ότι ήταν υψηλές οι τιμές, οπότε αποφάσισα να κάνω το γαστρικό bypass» είπε αρχικά.

Αμέσως μετά, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και μουσικός αναφέθηκε στα σχόλια ορισμένων: «Δεν με ρώτησαν καν στα social media, τι έκανα. Τοποθετήθηκαν κατευθείαν. Σταματήστε πια! Δηλαδή φτάνει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δε θα το ξεχάσω. Το πρώτο σχόλιο που διάβασα: “έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου; Επιτέλους! Το κατάλαβε”.

Είχα αρχικά είχα φτάσει 120 κιλά να σου πω. Για να καταλάβετε τώρα έχουν περάσει μόλις δέκα μέρες από το χειρουργείο και έχω χάσει δέκα κιλά» αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ο χαμός του Γιώργου Μαζωνάκη είναι για μένα το πιο άδικο γεγονός που συνέβη τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Είχα έρθει σε επαφή με την αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη γιατί το 2019 ανέβασα την “Παριζιάνα” και τον ήθελα να είναι ο τραγουδιστής της παράστασης που τελικά δεν τα βρήκαμε οικονομικά γιατί η κυρία Μαζωνάκη είχε τρελές απαιτήσεις, τις οποίες βέβαια εκ των υστέρων εγώ έμαθα ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ήξερε καν ότι ζητήθηκαν αυτά τα χρήματα για να έρθει να κάνει τη δουλειά» αποκάλυψε στη συνέχεια για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός του 52χρονου χειριστή εκσκαφέα ο οποίος έκανε εργασίες κοντά στην ιερά μονή Ιβήρων Αγίου Όρους και έπεσε σε παρακείμενο γκρεμ

Πέτρος Κουσουλός: Τι είναι η γυροειδής αλωπεκία που τον ταλαιπωρεί – Η μάχη με το αυτοάνοσο και η νέα διάγνωση

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και ο Πέτρος Κουσουλός κάνει αποκαλύψεις που δεν περιορίζονται μόνο στις υποθέσεις που παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή του.

Καιρός: «Τρομάζει» η πρόγνωση Μαρουσάκη – Ξεκινά νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγάλη δυναμική – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Ένα νέο, ισχυρό και οργανωμένο κύμα κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα μας από την Παρασκευή όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκη στο OPEN. Το νέο α

Ιωάννα Γάκα: Αυτά είναι τα 3 πράγματα που ζητάει συνέχεια στους αστυνομικούς μέσα από το κελί της – Τα 2 της τα έδωσαν τα τρίτο…

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στον Κορυδαλλό Δύσκολες φέρεται να είναι οι πρώτες ημέρες της Ιωάννα Γάκα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς, σύμφ

Σκηνές πανικού στην Καλαμάτα, με τον 38χρονο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την 25χρονη πρώην σύντροφό του

Καλαμάτα: Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 38χρονος που πυροβόλησε κατά της 25χρονης πρώην συντρόφου του