Λορέντζο Καριέρε: Hχηρή απουσία από την κηδεία του – «Το μυαλό μου ήταν εκεί»
Μέσα σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου, στο Παλαιό Ψυχικό.
Γιώργος Τσαλίκης: Γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Λορέντζο Καριέρε
Μέσα σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου, στο Παλαιό Ψυχικό.
Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν και να πουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Έλενα Κατραβά, και στους δύο γιους τους, Αλεσάντρο και Ρομπέρτο. Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Bar έδωσε γενναία μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου και έφυγε από τη ζωή μόλις στα 51 του χρόνια.
Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το «παρών» άνθρωποι που συνδέθηκαν με τον
ε τόσο μέσα από τη μουσική όσο και από την τηλεοπτική του πορεία. Με σκυθρωπά πρόσωπα και εμφανώς φορτισμένοι, απέφυγαν κάθε δημόσια δήλωση, επιλέγοντας να σταθούν διακριτικά στο πλευρό της οικογένειάς του.
Ωστόσο, μία απουσία έγινε ιδιαίτερα αισθητή. Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να βρεθεί στο τελευταίο αντίο του φίλου του. Ο τραγουδιστής θέλησε να εξηγήσει δημόσια την απουσία του μέσα από ένα Instagram Story, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του Δώρα και ο μικρός τους γιος Άγγελος βρέθηκαν στην κηδεία, καθώς ο γιος τους είναι συμμαθητής και φίλος των παιδιών του Λορέντζο Καριέρε.
Δείτε την φωτογραφία:
από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, δεχόμενη τη συμπαράσταση συγγενών και φίλων. Στο συγκινητικό μήνυμά του έγραψε: «Η Δώρα με τον Άγγελο και τους άλλους συμμαθητές των παιδιών ήταν εκεί… Εγώ στη δουλειά… Με το μυαλό μου εκεί… Ανοιχτή πληγή για όλη του την οικογένεια… Ήταν τόσο νωρίς… Τόσο κρίμα…».
Η απώλεια του Λορέντζο Καριέρε έχει σκορπίσει θλίψη σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, με τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την οικογένειά του να συνεχίζονται αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες.
«Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» – Συγκινεί η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε μία εξαιρετική εβδομάδα στο Athens Open, όμως μετά την ήττα της στον τελικό από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα θέλησε να στείλει ένα
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε πισίνα με μαγίο και κρασί στο χέρι και αποθεώθηκε για την εξαιρετική της σιλουέτα
Την πιο καλοκαιρινή της διάθεση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νικολέττα Καρρά, η οποία δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της
Άγριος καβγάς: Ιερέας γρονθοκόπησε τον πρόεδρο του χωριού σε προαύλιο εκκλησίας – Συνελήφθησαν και οι δύο
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στο Νεοχώρι Καρδίτσας.
Άννα Πρέλεβιτς: Αγκαλιά με τις δύο κόρες της σε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία
Μία από τις πιο όμορφες και γεμάτες συναισθήματα περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον ρόλο της μητέρας. Η
Ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τον Προφήτη Ηλία
– Δημήτριος: Γέροντα, το απολυτίκιο του προφήτου Ηλίου λέει ότι είναι ο δεύτερος πρόδρομος της Παρουσίας Χριστού.
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις