Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ 2, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ 1, Τσίπρα έχουν, τσίπα δεν έχουν»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λαζαρίδης είπε για την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) ότι «το νέο κόμμα του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ 2, όπως και ο πραγματικός

Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ 2, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ 1, Τσίπρα έχουν, τσίπα δεν έχουν»

Επίθεση σε υψηλούς τόνους τόσο εναντίον της ΕΛΑΣ όσο και εναντίον του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λαζαρίδης είπε ΓΙΑ ΤΗΝ Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) ότι «το νέο κόμμα του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ 2, όπως και ο πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ 1, Τσίπρα έχουν, αλλά τσίπα δεν έχουν».


Δείτε το βίντεο:

«Να έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ 2 και να μας λέει για φορολογία στους υπαλλήλους όταν είχαν κατακρεουργήσει τη μεσαία τάξη, όταν η Θεοδώρα Τζάκρη, που τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ, έλεγε ότι στους αγρότες “τον ήπιανε”, πάει πολύ», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει 83 φόρους, σε αντίθεση με την περίοδο που στην κυβέρνηση ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Λαζαρίδης έστρεψε τα βέλη του και κατά του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θανάση Παπαθεοδώρου, που ήταν στο πάνελ. «Με το που εμφανίστηκε ο Τσίπρας, λόγω της ανικανότητας του κ. Ανδρουλάκη, κατάφερε να βρεθεί δεύτερο κόμμα και σας ρίχνει επτά μονάδες στο κεφάλι», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μακάριος Λαζαρίδης γεννήθηκε στην Καβάλα στις 22 Ιουλίου 1969 και έχει διαγράψει πορεία τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην πολιτική. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναλαμβάνοντας θέσεις συντάκτη, αρχισυντάκτη, διευθυντή σύνταξης και συμβούλου έκδοσης, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της πολιτικής επικοινωνίας.

Η στενή συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε πριν από περισσότερο από μία δεκαετία, με αντικείμενο τον τομέα της επικοινωνίας. Το 2016 ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το 2017 ορίστηκε σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος. Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία και επανεξελέγη στις εκλογές του 2023.

Κατά την κοινοβουλευτική του πορεία συμμετείχε σε σειρά επιτροπών της Βουλής και ανέλαβε καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Τον Απρίλιο του 2026 ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θέση από την οποία αποχώρησε λίγες εβδομάδες αργότερα, υποβάλλοντας την παραίτησή του μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με ζητήματα του βιογραφικού και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Σφαγή στην Βουλή: Ο Λαζαρίδης απαντάει για το πλαστό πτυχίο στον Πολάκη και αρχίζει το μπάχαλο – “Σκασμός αμόρφωτε…”

Ένταση και βαριές κουβέντες σημάδεψαν για ακόμη μία φορά τη συνεδρίαση της Βουλής, με αφορμή το ζήτημα του πτυχίου, οδηγώντας σε σκληρή αντιπαράθεση και προσωπικές επιθέσεις.Νέα σύγκρουση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Μακάριο Λαζαρίδη και τον Παύλο Πολάκη, με επίκεντρο το πτυχίο του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Η αντιπαράθεση ξέφυγε γρήγορα από τα όρια, με βαριές εκφράσεις να ακούγονται μ…

ΞΕΣΠΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΛΥΜΜΗΡΑ: ΝΕΚΡΟΙ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τις φονικές, ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν τουριστική περιοχή στη βορειοδυτική Κίνα, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 10 ν

O Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε σε σκηνή σε πανηγύρι στα Καμένα Βούρλα και τραγούδησε το «Απορώ» – Υποκλίθηκε στο κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα

Μια ξεχωριστή μουσική στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο καθιερωμένο πανηγύρι του ΑΟ Καμένων Βούρλων, όταν ο Γιώργος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΞΥΔΙ – ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ – ΘΡΗΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΑΝΑ

Μεγάλη αναστάτωση και κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, εξαιτίας μιας σφοδρής έκρηξης που σημειώθηκε σε βιομηχαν

Μεγαλείο ψυχής από τον Νίκο Οικονομόπουλο – Το ποσό που έδωσε για τον μικρό Γιωργάκη που παλεύει με τον καρκίνο

Για ακόμη μία φορά, ο Νίκος Οικονομόπουλος απέδειξε ότι η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική και στο τραγούδι, αλλά ότι είναι μια ψυχούλα που