Λάρισα: Πέθανε στο τιμόνι 68χρονος γιατρός – Πρόλαβε να σταματήσει το όχημά του

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση σε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του κατά τη μακρόχρονη επαγγελματική του

Λάρισα: Πέθανε στο τιμόνι 68χρονος γιατρός – Πρόλαβε να σταματήσει το όχημά του

Ο ιατρικός κόσμος της Λάρισας βρίσκεται σε βαρύ πένθος μετά την αιφνίδια απώλεια του αναισθησιολόγου Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση σε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του κατά τη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος γιατρός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του και κινούνταν σε δρόμο της συνοικίας Νεάπολη στη Λάρισα. Παρά την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να αντιδράσει με τρόπο που απέτρεψε μια πιθανή τραγωδία.

Ενεργοποίησε τα προειδοποιητικά φώτα του οχήματος και το οδήγησε με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου, ακινητοποιώντας το χωρίς να προκληθεί τροχαίο ατύχημα ή να κινδυνεύσουν άλλοι οδηγοί και πεζοί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο.

Περαστικοί και πολίτες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ειδοποιήθηκαν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας υπηρέτησε επί πολλά χρόνια ως αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να συνεχίσει την πορεία του στον ιδιωτικό τομέα, παραμένοντας ενεργός στην ιατρική κοινότητα και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ένας άνθρωπος με πολυετή προσφορά στον χώρο της Υγείας και σημαντική παρουσία στην τοπική κοινωνία.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Έγκλημα στη Κυψέλη: Αυτός είναι ο 26χρονος Αφγανός που δολοφόνησε την 38χρονη! Επαγγελματίας πυγμάχος, την σκότωσε γιατί ήταν Χριστιανή

Το ταξίδι από το Εδιμβούργο, το βιντεοληπτικό υλικό και το κινητό του θύματος «έδειξαν» τον Αφγανό δράστη.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΜΕ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ; ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες γύρω από τη σχέση της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη έχουν φουντώσει, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο

ΘΡΗΝΟΣ ΤΩΡΑ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ερμηνευτής Λάκης Χαλκιάς, σε ηλικία 82 ετών.Ο ιστορικός θεματοφύλακας της ελληνικής παράδοσης αφήνει πίσω του τεράστια μουσική

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ερμηνευτής Λάκης Χαλκιάς, σε ηλικία 82 ετών.Ο ιστορικός θεματοφύλακας της ελληνικής παράδοσης αφήνει πίσω του τεράστια μουσική

Δίαιτα του καρδιολόγου: Η δίαιτα 5 ημερών που θα σας βοηθήσει να χάσετε με ασφαλή τρόπο κιλά

Η λεγόμενη “δίαιτα του καρδιολόγου” είναι ένα πενθήμερο πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους με υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο, ό