Κρατούν το ίδιο όνομα: Τα 2 πρόσωπα που παίρνουν τη θέση Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ΕΡΤ στον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, κλείνοντας ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του προγράμματός της. Μόλις δύο

Κρατούν το ίδιο όνομα: Τα 2 πρόσωπα που παίρνουν τη θέση Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ΕΡΤ στον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, κλείνοντας ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του προγράμματός της. Μόλις δύο ημέρες μετά το οριστικό φινάλε της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου από το «Στούντιο 4», η δημόσια τηλεόραση έλαβε τις οριστικές αποφάσεις για τη διάδοχη κατάσταση στην απογευματινή της ζώνη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο tvinsider.gr, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ έδωσε και επίσημα το «πράσινο φως» στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Χρήστου Φερεντίνου, οι οποίοι αναλαμβάνουν το slot που αφήνει πίσω του το επιτυχημένο δίδυμο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η εκπομπή θα διατηρήσει τον τίτλο «Στούντιο 4». Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίσημη απόφαση ανάθεσης της παραγωγής αναγράφεται ο ίδιος τίτλος, γεγονός που σημαίνει ότι το brand της εκπομπής παραμένει αναλλοίωτο, παρά την αλλαγή προσώπων στην παρουσίαση.

Άλλωστε, παρότι το «Στούντιο 4» έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τα δικαιώματα της ονομασίας ανήκουν στην ΕΡΤ, ενώ και το γνωστό στούντιο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου. Η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Χρήστου Φερεντίνου θα αποτελεί μεικτή παραγωγή, με τη συμμετοχή τόσο της δημόσιας τηλεόρασης όσο και εξωτερικής εταιρείας παραγωγής.

Δείτε το βίντεο:

Η αλλαγή αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την αυλαία που έριξαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο πέντε ετών στην ΕΡΤ. στο τελευταίο τους επεισόδιο, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν με συγκίνηση για τη διαδρομή τους, κάνοντας λόγο για «ευγνωμοσύνη» και για μια περίοδο γεμάτη δημιουργία.

«Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος και όπως κάθε αποχαιρετισμός είναι και λίγο δυσάρεστος, είναι και στενάχωρος, είναι και ευχάριστος με την έννοια ότι τελειώνει μια εποχή», είχε δηλώσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συμπληρώνει: «Ε, όταν τελειώνει μια εποχή, αρχίζει μια άλλη».

Δείτε το βίντεο:

Η παρουσιάστρια είχε τονίσει ακόμη: «Νιώθω ευγνωμοσύνη, όπως πάντα. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη», ευχαριστώντας τη διοίκηση της ΕΡΤ, τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους του Ραδιομεγάρου, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να χαρακτηρίζει την «ευγνωμοσύνη» ως τη λέξη που θα ήθελε να μείνει στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής διαδρομής.

Οι δυο τους αναμένεται να συνεχίσουν την πορεία τους στον ΣΚΑΪ, ενώ το «Στούντιο 4» ετοιμάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο να αναλαμβάνουν να γράψουν το επόμενο κεφάλαιο της εκπομπής, διατηρώντας ωστόσο το όνομα που ταυτίστηκε με μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές της ΕΡΤ.

Κυρανάκης: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον κάθε ατόμου που απείλησε ζωές Νεοδημοκρατών στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της ΝΔ αποκάλυψε ότι είναι ειλημμένη απόφαση «να κινηθούμε νομικά εναντίον όλων όσοι απείλησαν τις ζωές Νεοδημοκρατών στο

“Έμειναν” με ανοιχτό το στόμα οι μετεωρολόγοι: «Έρχεται το ακραίο φαινόμενο…», οι κόκκινες περιοχές

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας θέτει τη διεθνή κοινότητα ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), εκδίδοντας μια επείγουσα προειδοποίηση για την επικείμενη ε

Ποιος είναι ο εντυπωσιακός άντρας που κυκλοφορεί συνέχεια δίπλα στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ;

Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεν πάει πουθενά χωρίς τον προσωπικό της στιλίστα, Fancy James. «Η Αθήνα έχει μεγαλοπρέπεια, είναι φανταστική» σχολιάζει ο ίδιος στο ίνσταγκραμ ενθουσιασμένος. «Έπρεπε να τη φέρω στο νέο, αγαπημένο μου, χαλαρό και σικ εστιατόριο» γράφει ο Fancy James σε κάποιο ίνσταγκραμ στόρι του ανεβάζοντας μία φωτό του ίδιου […]

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε για ηχηρή αποχώρηση η Κατερίνα Καινούργιου: «Η ομάδα που είδατε φέτος, του χρόνου θα..»

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε η Κατερίνα Καινούργιου: «Η ομάδα που είδατε φέτος, του χρόνου θα..» Αυλαία έριξε σήμερα, Παρασκευή 3/7 το Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν τους τίτλους τέλους να αποχαιρετά τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Συγκινημένη, αφού αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική από κάθε άλλη, […]

Θρήνος στην κηδεία του Βασίλη Λεβέντη: Συγκλονισμένοι η σύζυγος και ο γιος του  στο τελευταίο αντίο 

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών την περασμένη Τετάρτη, είπαν η οικογένεια και οι φίλοι του στην κηδεία που