«Κόλαση» η Παπαρίζου με αποκαλυπτικό μπικίνι στον Κάλαμο – Η αποκάλυψη για τον συνοδό της και αυτό που κοιτούσαν όλοι στη κοιλιά της
Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στην Έλενα Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της εξόρμησης στον Κάλαμο, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε στ
Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στην Έλενα Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της εξόρμησης στον Κάλαμο, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μπικίνι, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη λαμπερή της παρουσία, το ανανεωμένο της look και τη διάθεσή της.
Οι φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της απόδραση, που δημοσιεύτηκαν από το youweekly.gr, επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά γιατί η Έλενα Παπαρίζου θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz.
Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον Κάλαμο που συζητήθηκε
Το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου, η τραγουδίστρια έκανε μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από όσους βρίσκονταν στην περιοχή.
Με το μπικίνι της να αναδεικνύει τη γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Έλενα Παπαρίζου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, αφήνοντας για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η επιλογή της για την καλοκαιρινή της έξοδο ήταν το γνωστό beach bar restaurant Obi Seaside Venue, στην παραλία της Αγκώνας.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή, ηλιοκαμένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη, απολαμβάνοντας μία ημέρα γεμάτη ξεκούραση και χαλάρωση.
Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα αλλά και την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, η νέα της εμφάνιση έδειξε πως έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Το νέο look με τα ράστα και οι οικογενειακές στιγμές
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και το νέο της look.
Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, με ράστα χτενίσματα που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και έδωσαν έναν ξεχωριστό καλοκαιρινό αέρα στην εμφάνισή της.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ξεκίνησε με βουτιές στην πισίνα του καταστήματος και στη συνέχεια κατέβηκε στην παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα.
Μακριά από τις σκηνές, τις συναυλίες και τα φώτα της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.
Ο άνδρας που βρισκόταν δίπλα της δεν ήταν κάποιος νέος σύντροφος, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος, αλλά ο αγαπημένος της αδελφός Ντίνος.
Μαζί τους βρίσκονταν και τα ανίψια της, με την οικογένεια να απολαμβάνει τη θάλασσα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα μέχρι αργά το απόγευμα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον χώρο, η Έλενα Παπαρίζου παρέμεινε χαμογελαστή, ευγενική και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τους ανθρώπους γύρω της.
Οι ιδιοκτήτες του Obi Seaside Venue, Μιχάλης και Μπέλλα Αραμπατζάκη, την υποδέχθηκαν θερμά στον χώρο τους.
Από την εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το λαμπερό piercing στον αφαλό της, το οποίο ολοκλήρωνε το καλοκαιρινό της στιλ.
Παραμένει στο The Voice – Τα ευχάριστα νέα για την καριέρα της
Την ώρα που η καλοκαιρινή της εμφάνιση στον Κάλαμο συζητήθηκε έντονα, θετικά είναι και τα νέα για την επαγγελματική πορεία της τραγουδίστριας.
Η Έλενα Παπαρίζου έχει ήδη ξεκινήσει τις προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ παράλληλα φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και οι συζητήσεις για την παρουσία της στο The Voice.
Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν σενάρια που ήθελαν την τραγουδίστρια να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το μουσικό talent show.
Οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρχαν διαφωνίες με την παραγωγή και πως η ίδια σκεφτόταν ακόμη και να απέχει για μία σεζόν από την τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί.
Ωστόσο, οι τελευταίες επαφές με τον ΣΚΑΪ είχαν θετική κατάληξη και οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν τη λύση.
Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσει κανονικά στον ρόλο της coach στον νέο κύκλο του The Voice.
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένη, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της με ήλιο, θάλασσα και όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Βγαίνεις από το δωμάτιο και πέφτεις κατευθείαν στη θάλασσα: Η ελληνική παραλία-όνειρο όπου δεν χρειάζεσαι καν αυτοκίνητο
Αυτό εννοούν τελικά όταν λένε «αράζω… άρα ζω!» Υπάρχουν δύο κατηγορίες… διακοπάνθρωπων το καλοκαίρι. Αυτοί που πάνε κάπου με σκοπό να δουν και να κάνουν όσ
Ένα μαγαζί ολόκληρο κοιτούσε την Δανάη Μπάρκα: Ο ξέφρενος χορός σε μπιτς μπαρ με μαγιό, κοντό σορτάκι και τρίπατο πέδιλο που… τράβηξε τα βλέμματα
Η Δανάη Μπάρκα είναι ένας άνθρωπος που επιλέγει να αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, χαμόγελο και θετική διάθεση. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει σ
Πέθανε ξαφνικά στις 14:45 το μεσημέρι στα 61 ο πασίγνωστος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου – Η αιτία θανάτου
Ο Αίας Μανθόπουλος υπήρξε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες της ελληνικής υποκριτικής, ένας καλλιτέχνης που κατάφερε να αφήσει το δικό του αποτύπωμα
Για 1η φορά στη δημοσιότητα: Τα αδέλφια του Λορέντζο Καριέρε, ανέβασαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του… λίγες ώρες μετά την κηδεία του
Βαρύ είναι το πένθος για την οικογένεια του Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο μουσικός και πρώην παίκτης ριάλιτι άφησε
Η 16χρονη κόρη του Γιώργου Λιανού κάνει το μεγάλο βήμα – Πήρε μεταγραφή στη μεγαλύτερη ομάρα της Ελλάδας
Αρυάνα Λιανού: Η 16χρονη κόρη του Γιώργου Λιανού κάνει το επόμενο βήμα στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό Η Αρυάνα Λιανού μπορεί να μεγάλωσε σε μια οικογένε
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις