Ίδιος ο Ντέμης στα νιάτα του: Η Βανδή ποζάρει με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο – Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, 15 Αυγούστου, για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είχε την ονομαστική της εορτή και δέχτηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συνεργάτες
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, 15 Αυγούστου, για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είχε την ονομαστική της εορτή και δέχτηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε με τη σειρά της να μοιραστεί λίγη από τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από όμορφα και ιδιαίτερα προσωπικά στιγμιότυπα.
Στο φωτογραφικό άλμπουμ που ανέβασε, η Δέσποινα Βανδή μάς έδωσε μια μικρή γεύση από τις στιγμές που πέρασε στην Πάρο έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Ανάμεσά τους φυσικά ήταν η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αλλά και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.
Με αφορμή τη γιορτή της, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να στείλει και τις δικές της ευχές σε όλους όσοι γιόρταζαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά με υγεία σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!! Αγάπη και χαρές μόνο!».
Από τα στιγμιότυπα της ανάρτησης, ωστόσο, εκείνο που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η σπάνια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη. Σε αντίθεση με την κόρη της, Μελίνα, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές στο πλευρό της μητέρας της, τόσο σε κοινές αναρτήσεις όσο και σε δημόσιες εμφανίσεις, ο Γιώργος έχει επιλέξει να κρατά ένα πολύ πιο χαμηλό προφίλ.
Οι κοινές φωτογραφίες μητέρας και γιου είναι λιγοστές, καθώς η Δέσποινα Βανδή σέβεται την επιλογή του να βρίσκεται μακριά από τη δημοσιότητα και δεν μοιράζεται συχνά στιγμές του μέσα από τα social media. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη εικόνα αποτέλεσε μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της εορταστικής ανάρτησής της.
Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές με μεγάλη αγάπη για τα δύο παιδιά της, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα και τη μακρόχρονη παρουσία της στην πρώτη γραμμή της ελληνικής showbiz, η οικογένεια παραμένει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής της.
Η Μελίνα έχει μεγαλώσει πλέον και έχει χαράξει τη δική της πορεία, ενώ είναι πολύ πιο εξοικειωμένη με τη δημοσιότητα και τα social media. Ο Γιώργος, από την άλλη, εμφανίζεται πολύ πιο σπάνια, με αποτέλεσμα κάθε νέο στιγμιότυπό του που επιλέγει να μοιραστεί η μητέρα του να τραβά αναπόφευκτα την προσοχή.
Η φετινή γιορτή της Δέσποινας Βανδή είχε, λοιπόν, έντονο οικογενειακό χρώμα. Ανάμεσα στις ευχές, στα χαμόγελα και στους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά δίπλα της, η σπάνια παρουσία του γιου της στην ανάρτησή της ήταν εκείνη που έδωσε μια ακόμη πιο προσωπική νότα στις φωτογραφίες του φετινού Δεκαπενταύγουστου.
Αντί να για τη νύφη, κοιτούσαν τη Βανδή: Πήγε έτσι στον γάμο του Φοίβου κι άφησε άφωνο παπά και καλεσμένους
Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος υπήρξαν για πολλά χρόνια ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά δίδυμα της ελληνικής σκηνής. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός υπ
Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη ξανά η κόρη της Δέσποινας Βανδή; Ο πασίγνωστος Έλληνας, κούκλος τραγουδιστής που μπήκε στη ζωή της
Το όνομα της Μελίνας Νικολαΐδη βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας, έπειτα από δημοσιεύματα και σενάρια που τη συνέδεσαν με τον Χρή
Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Νικολαΐδης: Μαγειρεύουν στην κουζίνα του σπιτιού τους στη Φιλοθέη
Η Δέσποινα Βανδή συνεχάρη τον γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη για τη σπιτική φοκάτσια που έφτιαξε – Μητέρα και γιος πέρασαν ποιοτικό χρόνο στην κουζίνα του σπιτι
ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
Στην Πάρο βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Νικολαΐδη, με την ταυτόχρονη παρουσία τους στο ίδιο beach bar να προκαλεί σχόλια και
Πήγαμε δίπλα της – Αντέχετε να δείτε την Βανδή χωρίς φίλτρα;
Η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί κατά καιρούς στο επίκεντρο συζητήσεων και σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη χρήση φίλτρων και την επεξεργασί
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις