Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κλειώς Μαζωνάκη για τον γιο της, Γιώργο Μαζωνάκη – Ένα σπάνιο βίντεο στο φως
Βαριά είναι η ατμόσφαιρα γύρω από την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή. Η απώλειά του έχει βυθίσει στο
Κλειώ Μαζωνάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της, Γιώργο – «Ήταν 5 χρονών όταν είπαμε ότι θα γίνει τραγουδιστής»»
Βαριά είναι η ατμόσφαιρα γύρω από την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή. Η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, ενώ πλήθος κόσμου συνεχίζει να τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα και αφιερώματα.
Δείτε το βίντεο:
Στο μεταξύ, οι εξελίξεις γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του παραμένουν στο προσκήνιο, με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και τους δύο γιατρούς του ιατρείου στο Κολωνάκι να αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.
Η Κλειώ Μαζωνάκη σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της
Μέσα σε αυτό το κλίμα, η εκπομπή “Studio στις 3” θέλησε να φωτίσει μια διαφορετική πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στη ζωή και την προσωπικότητά του μέσα από λόγια της μητέρας του, Κλειώς Μαζωνάκη, από παλαιότερη τηλεοπτική της εμφάνιση.
Η μητέρα του τραγουδιστή είχε μιλήσει τότε με ιδιαίτερη αγάπη για τον γιο της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του και στιγμές από τη ζωή τους. Τα λόγια της αποκτούν σήμερα διαφορετικό βάρος.
Στην εκπομπή “Studio στις 3” της Τρίτης 15/9 προβλήθηκε ένα νέο αφιέρωμα στο οποίο βλέπουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη μέσα από τα μάτια της μητέρας του, Κλειώς σε μία παλαιότερη συνέντευξη.
«Φορούσε κοστούμι με πουκάμισο και γραβάτα. Τη γραβάτα την έλεγε “πατέρα” γιατί νόμιζε ότι αυτός που φοράει γραβάταμ είναι πατέρας. Δεν ήθελε κανένας να τον πειράζει, να του πιάνει τα ρούχα του, να πάθει κάτι το ρούχο του» έλεγε η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ.
«Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Γιώργος, ήταν το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη. Ήταν μωρό 5 χρονών. Είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου ανθρώπου με σταυροπόδι. Τέτοια φωνή δεν την περιμέναμε για ένα παιδάκι πέντε χρονών. Εκεί είπαμε ότι ο Γιώργος είναι για να γίνει τραγουδιστής.
Δούλευε και το πρωί πήγαινε στο Λύκειο και τον άφηναν στην άκρη να κοιμάται. Ρώταγα τους καθηγητές πώς τον περνάνε χωρίς να διαβάζει, χωρίς να κάνει τίποτα και μου έλεγαν ότι το παιδί δεν είναι γι’ αυτά, να τον αφήσουμε να τελειώσει και θα πάρει τον δρόμο του» ανέφερε σε άλλο σημείο.
Τα λόγια της Κλειώς Μαζωνάκη μοιάζουν σήμερα ακόμη πιο συγκινητικά, καθώς σκιαγραφούν την πορεία ενός παιδιού που από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη και το ταλέντο του για το τραγούδι. Μέσα από τις αναμνήσεις της μητέρας του αποκαλύπτεται μια πιο προσωπική πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη, μακριά από τα φώτα της σκηνής, αλλά γεμάτη εικόνες και στιγμές που η οικογένειά του θα κρατά για πάντα ζωντανές.
Ανατριχίλα Τώρα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε προειδοποιήσει για τον θάνατο
Μια παλιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τον θάνατό του και αποκτά πλέον διαφορετική βαρύτητα. Ο δημοφιλής τρα
50 λεπτά έδιναν μάχη να την επαναφέρουν – Σοκ στο ΕΚΑΒ
Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, καταγγελίες για καθυστέρηση του ασθενοφόρου, τι λένε από το Κέντρο Υγείας του νησιού Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημ
Καταραμένο έτος: 47 διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2026 – Και είναι ακόμα Σεπτέμβριος
Το 2026 αποδεικνύεται μια εξαιρετικά δύσκολη και φορτισμένη χρονιά για τον ελληνικό πολιτισμό, τη δημοσιογραφία και τη δημόσια ζωή της χώρας. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, η Ελλάδα κλήθηκε να…
Μαρία Δελόγκα: Η χορεύτρια που ερωτεύτηκε παράφορα ο Μαζωνάκης – Πώς είχαν γνωριστεί, γιατί χώρισαν ξαφνικά
Η Μαρία Δελόγκα ήταν μία από τις ελάχιστες γυναίκες με τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε εμφανιστεί δημόσια ως ζευγάρι. Η γνωριμία τους ξεκίνησε μέσα από
Μαρία Δελόγκα: Η χορεύτρια που ερωτεύτηκε παράφορα ο Μαζωνάκης – Πώς είχαν γνωριστεί, γιατί χώρισαν ξαφνικά
Γνωρίστηκαν επαγγελματικά το 2012, ήρθαν πιο κοντά και έγιναν ζευγάρι το 2016, ενώ χώρισαν το 2017, με δημοσιεύματα της εποχής να αποδίδουν τη ρήξη σε
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις