«Η κόρη μου έχει σήμερα γενέθλια και…»: Κατέρρευσε ο πρώην σύζυγος της διασώστριας όταν έμαθε για την θάνατο της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται με στόχο ν

«Η κόρη μου έχει σήμερα γενέθλια και…»: Κατέρρευσε ο πρώην σύζυγος της διασώστριας όταν έμαθε για την θάνατο της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται με στόχο να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.


Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας μίλησε στο newsit.gr, διαψεύδοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις πρώτες ώρες περί οικονομικών ή περιουσιακών διαφορών, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στη μικρή κοινωνία της Σύρου και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

«Γνωριζόμασταν όλοι» – Τι αποκάλυψε για τον 41χρονο και τη σύντροφό του

Όπως ανέφερε, η γνωριμία της οικογένειάς του με τον 41χρονο φερόμενο ως δράστη και τη 30χρονη σύντροφό του δεν ήταν ούτε πρόσφατη ούτε τυχαία.

«Σε μια μικρή κοινωνία όπως η Σύρος όλοι λίγο-πολύ γνωριζόμαστε. Γνώριζα τόσο τον 41χρονο όσο και την 30χρονη σύντροφό του, όπως τους γνώριζε και η 42χρονη. Μεγαλώσαμε όλοι στον ίδιο τόπο και ήταν αναπόφευκτο να έχουμε γνωριμία», δήλωσε.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι υπήρχαν και μακρινοί συγγενικοί δεσμοί μεταξύ των οικογενειών, καθώς η πρώην σύζυγος του 41χρονου είχε παντρευτεί πρώτο ξάδερφο της 42χρονης.

«Τα παιδιά τους έκαναν παρέα με τα δικά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας το σοκ που έχει προκαλέσει η υπόθεση στις οικογένειες.

Διαψεύδει τα σενάρια για οικονομικές διαφορές

Ο πρώην σύζυγος της διασώστριας ξεκαθάρισε ότι, σύμφωνα με όσα γνωρίζει, δεν υπήρχε καμία οικονομική ή περιουσιακή διαφορά ανάμεσα στο θύμα και το ζευγάρι.

«Από όσο γνωρίζω, δεν υπήρχε κάποια διαμάχη ανάμεσά τους. Δεν υπήρχαν περιουσιακές διαφορές, ούτε οικονομικές εκκρεμότητες. Όσα ακούστηκαν για νοίκια ή άλλα περιουσιακά ζητήματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», υποστήριξε.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο της επίθεσης, σημείωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα, προσθέτοντας πως δεν έχει ακούσει τίποτα για λοστό, ενώ το σενάριο περί αεροβόλου, όπως είπε, δεν ισχύει.

Τόνισε ακόμη ότι πληροφορήθηκε πως υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σημείο, οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι τα παιδιά»

Ο ίδιος περιέγραψε πως, όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό, μετέβη ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί.

Όπως ανέφερε, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του ούτε η Αστυνομία ούτε η οικογένεια της πρώην συζύγου του, παρότι έχουν δύο ανήλικα παιδιά.

«Ρώτησα αν μπορούσαν να μου πουν περισσότερα, όμως μου απάντησαν ότι δεν μπορούσαν ακόμη να με ενημερώσουν», είπε, εξηγώντας ότι η προανάκριση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η 42χρονη είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της δύο παιδιά, έναν γιο ηλικίας 14 ετών και μία κόρη που συμπλήρωσε τα 12 της χρόνια την ημέρα της τραγωδίας.

«Η κόρη μου γνωρίζει ήδη τι έχει συμβεί. Ο γιος μου, που είναι 14 προς 15 ετών, δεν το έχει ακόμη μάθει, καθώς προσπαθώ να τον προστατεύσω όσο περισσότερο γίνεται μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να του το πω», ανέφερε συγκινημένος.

Η πορεία της στο ΕΚΑΒ και το αίτημα για δικαιοσύνη

Η 42χρονη είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή του ΕΚΑΒ στην Αθήνα και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο ΕΚΑΒ Αθηνών, ενώ κατά τους θερινούς μήνες μετακινούνταν συχνά με απόσπαση στη Σύρο, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο νησί όπου μεγάλωσε.

Κλείνοντας, ο πρώην σύζυγός της ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με την 30χρονη ούτε με την οικογένειά της.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο πέρα από τα παιδιά μου. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, όμως προτεραιότητά μου είναι να στηρίξω τα παιδιά και να διαχειριστώ αυτή την τραγική κατάσταση», κατέληξε.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: Ο πρώην σύζυγος της 41xpovnς «έσπασε» την σιωπή του και έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για το παpελθόν της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, την ώρα που οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν

Τραγικό τέλος: Υπέκυψε ο 18χρονος – Έκαναν τα πάντα οι γιατροί

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/7) στα Λιμανάκια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη, καθώς ο 18χρ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σύρος: Έδωσε την Εντολή ο εισαγγελέας – Είδε αυτό το βίντεο και είπε την αστυνομία να τον “δέσουν”

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας της διασώστριας του ΕΚΑΒ στην Άνω Σύρο, καθώς ο Εισαγγελέας εξέδωσε εντολή σύλληψης και

«Βοηθήστε με είναι» – «Πάγωσαν» όλοι με τις αποκαλύψεις για την 42xpovn στη Σύρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την τραγική υπόθεση της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στην Άνω Σύρο, καθώς στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες, απο

«Δυστυχώς εδώ και μια ώρα ο βόθρος έχει ανοίξει και αναβλύζει @@@@@» – Ανάρτηση σοκ για τον θάνατο του Σταύρου Γεωργίου

Κύμα αντιδράσεων και έντονων συζητήσεων έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, στον απόηχο των εξελίξεων για τη στυγερή δολοφονί