Για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο: Ο Μαζωνάκης αποκάλυψε δημόσια την αλήθεια για τον 21χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου. μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όλα όσα συνέβησαν στην ζωή του τον τελευταίο χρόνο –δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για πρώτη φορά για την καταγγελία που δέχτηκε από τον 21χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο για ασέλγεια και απρεπή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της […]
Ο Γιώργος Μαζωνάκης σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου. μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όλα όσα συνέβησαν στην ζωή του τον τελευταίο χρόνο –δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για πρώτη φορά για την καταγγελία που δέχτηκε από τον 21χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο για ασέλγεια και απρεπή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασία τους.
Τι απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης για τον Στέφανο Παπαδσόπουλο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερωτώμενος για την υπόθεση που είχε τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον των Μέσων, ξεκαθαρίζει: «Θα στα πω τα πράγματα όπως είναι. Τον συγκεκριμένο τραγουδιστή τον επέλεξε ο προηγούμενος μαέστρος. Αυτό το πράγμα ήταν μία τεράστια κίνηση ενός επιχειρηματία προς τα εμένα. Αυτό που εμένα με θύμωσε ήταν ότι εγώ είχα έναν τρόπο για εμένα, να μην ακουστεί ποτέ τίποτα για εμένα. Καθόμουν και σκεφτόμουν τι είναι αυτό που σε ανησυχεί; Εγώ τόσο καιρό όταν ήθελα να πω κάτι μου έλεγαν μην το πεις γιατί θα γυρίσει πάνω σου επειδή είσαι γνωστός. Πάντα ζούσα με αυτό τον φόβο. Δεν προστάτευα τον εαυτό μου από το ποιος θα συναναστραφώ. Εγώ είμαι αυθόρμητος. Δεν έμπλεκα μέχρι τώρα τα επαγγελματικά μου με τα προσωπικά μου. Όταν έμαθα ότι ο συγκεκριμένος νεαρός με κατηγορεί για ασέλγεια γύρισα το κεφάλι μου από την άλλη. Παλιά θα έβγαζα αυτοάνοσα. Ότι είναι ψευδής καταγγελία είναι γεγονός. Αφήνω τον κόσμο να βγάζει το συμπέρασμα μόνος του. Ένα χρόνο πριν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μου έλεγε ότι “ο τραγουδιστής αυτός έλεγε κάτι για metoo”. Το παιδί το είχα δει πρώτη φορά στο καμαρίνι που ήθελε ένα κουστούμι για να βγει, εκεί του έδωσα εγώ. Δεν είναι και ο τύπος μου. Τα νέα παιδιά είναι πιο πονηρά από εμάς. Έχω κινηθεί νομικά και θα δούμε τι θα συμβεί περιμένω την συμβουλή του δικηγόρου μου» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Το χρονικό της υπόθεσης
Τον περασμένο Δεκέμβρη ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος προσήλθε μαζί με τον δικηγόρο του στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του τραγουδιστή για ασέλγεια και ανήθικες προτάσεις κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους. Τα περιστατικά στα οποία ο νεαρός καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι υπέστη παρενόχληση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. έλαβαν μέρος τον Απρίλιο του 2025.
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, κατέθεσε το τρισέλιδο υπόμνημα στον εισαγγελέα του Πρωτόδικου δικαστηρίου μέσα στο οποίο παραθέτει με λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τον γνωστό καλλιτέχνη, Γιώργο Μαζωνάκη. μέσα σε αυτό, φαίνεται να αναγράφονται τα εξής: «Στη μήνυση της 18-12-2025 κατά του Γεωργίου Μαζωνάκη, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως. Στα πλαίσια, δε, αυτής κλήθηκα προς παροχή διευκρινίσεων. Επ’ αυτών λεκτέα είναι τα εξής: Σχετικά με τους ακριβείς χρόνους κατά τους οποίους έλαβαν χώρα οι καταγγελλόμενες πράξεις, οι οποίες στοιχειοθετούν το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πλαίσιο εργασιακής εξάρτησης θέτω υπόψη σας ότι τα όσα αναφέρω στα υπό στοιχεία 1.5 ως και 1.16 της υπό κρίση σας εγκλήσεως έλαβαν χώρα την 20-3-2025 στο νυχτερινό κέντρο και συγκεκριμένα από την 8η απογευματινή της 20ης Μαρτίου ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Μαρτίου ( περίπου μέχρι τις 5 το πρωί ).
Όλη η μήνυση του 21χρονου Stef στον Μαζωνάκη: «Ο τραγουδιστής σε θέλει μαζί με τον φίλο σου για να σας π@@@»
Τότε, συγκεκριμένα, ο εγκαλούμενος προέβη πολλάκις ενώπιόν μου σε χρήση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης), προτείνοντάς μου να προβώ και εγώ σε χρήση. Πρόταση την οποία αρνήθηκα, ενώ προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά μου ζητώντας μου να επιστρέψω στο καμαρίνι του, μετά το πέρας του προγραμματισμένου ραντεβού του μαζί με το φίλο μου, ο οποίος με είχε συνοδέψει στο νυχτερινό κέντρο, αλλιώς θα έπρεπε να μην ξαναπάω γενικά στο μαγαζί. Εννοήθηκε, επομένως, σαφώς πως αν δεν επέστρεφα και μάλιστα μαζί με τον φίλο μου, o κ. Μαζωνάκης δε θα επέτρεπε καν να ξεκινήσω να εργάζομαι στο κέντρο.
μου ερώτημα σχετικά με τις προτιμήσεις μου στον ερωτικό τομέα (τι σου αρέσει στο σεξ) μου είπε “αν θέλω καριέρα”, συνοδεύοντας την ερώτησή του με χειρονομία που υποδείκνυε τα γενετικά του όργανα, ζητώντας επίμονα και κατ’ επανάληψη να τον ακολουθήσω μαζί με τον φίλο μου στην οικία του. Φιλώντας με παρά τη θέλησή μου στο λαιμό, όταν επικαλέστηκα προσχηματικά κούραση ώστε να αποχωρήσω από το καμαρίνι του, απευθύνοντάς μου τη φράση “δε θα αγαπηθούμε;”. Τα λοιπά περιστατικά, τα οποία αναφέρω στην υπό κρίση Σαν έγκληση έλαβαν χώρα τους ακόλουθους χρόνους: την 21-3-2025 μού ζητήθηκε πολλάκις από το βοηθό σκηνοθέτη του σχήματος να μεταβώ μετά το πέρας της πρόβας τζενεράλε στο καμαρίνι του εγκαλουμένου, προφανώς κατόπιν δικής του υπόδειξης, ομοίως και την 22-3-2025, ημέρα πρεμιέρας του σχήματος, έκτοτε, κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού καταστήματος δεχόμουν πιέσεις είτε από τον μαέστρο είτε από το βοηθό σκηνοθέτη, ώστε να μεταβώ στο καμαρίνι του εγκαλουμένου, προφανώς κατόπιν δικών του υποδείξεων.
Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες εμφανίστηκα στο μαγαζί ήταν οι 29-3-2025, 5-4-2025, 12-4-2025, 19-4-2025, 26-4-2025, 3-5-2025 και 10-5-2025. Στις 5-4-2025 έλαβε χώρα το περιστατικό ενώπιον της μακιγιέζ του εγκαλουμένου, όπου εντός του καμαρινιού του μού ζήτησε “να κανονίσουμε τίποτα”, συνοδεύοντας την ερώτησή του με χυδαία χειρονομία, η οποία παρέπεμπε στην πράξη της πεολειχίας, ενώ ακολούθως μού απηύθυνε τη φράση “το παίζεις παρθένα και θες να κάνεις και καριέρα εδώ μέσα”. Θέτω ακόμη υπόψη σας, ως μού ζητήσατε, ότι το φιλικό πρόσωπο, με το οποίο μετέβην την 20-3-2025 στο νυχτερινό κέντρο είναι ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του μάρτυρα). Από την πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων και από τα όσα θα καταθέσουν ενώπιόν σας οι μάρτυρες που έχω επικαλεστεί στην υπό κρίση σας έγκλησή μου, προκύπτει σαφέστατα ότι πληρούνται η υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πλαίσιο εργασιακής εξάρτησης, ως αυτό ορίζεται από το άρθρο 337 παρ. 4 Π.Κ. Πιστεύω συμπερασματικώς πως, από όσα προεξέθεσα, προκύπτει πως υπάρχουν οι απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις για την κίνηση της ποινικής διώξεως για το ως άνω αδίκημα και ότι είναι νόμιμο και δίκαιο να διαταχθεί η άσκηση ποινικής δίωξης του εγκαλούμενου».
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις