ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ για την Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και ανησύχησαν όλοι
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικ
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, έπειτα από αρκετές ημέρες κατά τις οποίες αντιμετώπιζε έντονη αδιαθεσία.
Όπως είχε αποκαλύψει μέσα από προηγούμενες αναρτήσεις της, τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούσαν δεν υποχωρούσαν, αλλά αντίθετα γίνονταν όλο και πιο έντονα, με αποτέλεσμα να εκφράσει δημόσια την ανησυχία της για την πορεία της υγείας της.
Η Αγγελική Ηλιάδη είχε ενημερώσει τους ακολούθους της ότι για έξι συνεχόμενες ημέρες αντιμετώπιζε πυρετό, ισχυρό πονοκέφαλο, πόνο πίσω από τα μάτια, βήχα, συνάχι, αλλά και έντονους πόνους στο σώμα και στα κόκαλα.
Τα συμπτώματα που ταλαιπώρησαν την Αγγελική Ηλιάδη για έξι ημέρες
Πριν δημοσιεύσει τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την κατάσταση που βίωνε στο σπίτι της, περιγράφοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τη δυσκολία των τελευταίων ημερών.
Μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram, είχε αναφερθεί στον έντονο πονοκέφαλο, στον πόνο πίσω από τα μάτια, στον δυνατό βήχα, στο συνάχι και στους αφόρητους πόνους που ένιωθε σε όλο της το σώμα.
«Έκτη μέρα έτσι, τρομερό πονοκέφαλο και πόνο πίσω από τα μάτια, άσχημο βήχα, συνάχι, φριχτούς πόνους στο σώμα και στα κόκαλά μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά.
Η ίδια δεν έκρυψε την ανησυχία της για την εξέλιξη της κατάστασής της, καθώς ο πυρετός συνεχιζόταν και δεν αισθανόταν να υπάρχει κάποια ουσιαστική βελτίωση. Αντίθετα, όπως είχε εξομολογηθεί, ένιωθε πως η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν.
«Δεν περίμενα να εξελιχθεί τόσο άσχημα. Είμαι έκτη μέρα με πυρετό και αισθάνομαι ότι χειροτερεύω και όχι ότι καλυτερεύω», είχε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή της, εκφράζοντας την απογοήτευση και την αγωνία της.
Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και η ανησυχία των θαυμαστών της
Η Αγγελική Ηλιάδη επέλεξε να ενημερώσει η ίδια το κοινό της για τη νεότερη εξέλιξη της περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.
Στο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια εμφανίζεται ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή της.
Μέχρι στιγμής, από όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις της, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τα αποτελέσματα ενδεχόμενων εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί, ούτε για το εάν θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο.
Η είδηση της νοσηλείας της, μετά από ημέρες με επίμονο πυρετό και έντονα συμπτώματα, προκάλεσε ενδιαφέρον και ανησυχία στους ανθρώπους που την ακολουθούν και της εύχονται να ξεπεράσει σύντομα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Περαστικά στην Αγγελική Ηλιάδη και γρήγορη ανάρρωση!
ΣΟΚ στην Αθήνα: Μαχαίρωσαν μαθητή την ώρα που σχόλαγε – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μία σύλληψη
Σοβαρό περιστατικό βίας με θύμα έναν 17χρονο μαθητή αιγυπτιακής καταγωγής σημειώθηκε στην Αθήνα, έξω από μίνι μάρκετ στην οδό Σάμου, κοντά στο 6ο Εσπερινό
Θρήνος Τώρα: Νεκρός από τη φονική κακοκαιρία στη Ρόδο – Τα ορμητικά νερά παρέσυραν τα πάντα, τραγικές εικόνες στα Στεγνά
Τραγική εξέλιξη καταγράφεται στη Ρόδο, η οποία δοκιμάζεται από την έντονη κακοκαιρία που πλήττει το νησί. Ένας 62χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περι
Επίδομα 400 ευρώ για ΑμεΑ: Μόλις μαθεύτηκε ποιοι το δικαιούνται – Όλες οι κατηγορίες που πρέπει να γνωρίζετε
Η ετήσια οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους, καθώς στις προβλεπόμενες κατηγορίες δικαιούχων περιλαμβάνονται και άτομα με αν
ΣΟΚ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ… ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, με μια 76χρονη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή από τον γιο της στον κοινόχρηστο χώρο της κατοικία
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκαν βακτήρια που συνδέονται με τη χολέρα στον Ασωπό – Τα 5 σημεία που προκαλούν ανησυχία
Ανησυχία προκαλούν τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) για την ποιότητα του νερού στον Ασωπό ποταμό
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις