Έκτακτο για Πέτρο Κουσουλό από τις διακοπές του

Μπορεί ο Πέτρος Κουσουλός να έχει ταυτίσει το όνομά του με τη δημοσιογραφική έρευνα και τις αποκαλύψεις μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, όμως μακριά

Έκτακτο για Πέτρο Κουσουλό από τις διακοπές του

Μπορεί Ο Πέτρος Κουσουλός να έχει ταυτίσει το όνομά του με τη δημοσιογραφική έρευνα και τις αποκαλύψεις μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, όμως μακριά από το τηλεοπτικό πλατό αφήνει στην άκρη τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του.


Αυτές τις ημέρες ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρίσκεται στο Σπλιτ της Κροατίας, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Γκαράνη, και τα παιδιά του.

Η οικογενειακή φωτογραφία από το Σπλιτ

Ο Πέτρος Κουσουλός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από το ταξίδι, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του.

Στη φωτογραφία ο παρουσιαστής έδειξε μια πιο προσωπική και οικογενειακή πλευρά, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια τρυφερή λεζάντα.

«With my lovely girls», έγραψε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις κόρες του.

Ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Όλγα Ζαριφοπούλου, την Ειρήνη και τη Βασιλεία, ενώ με την Ευαγγελία Γκαράνη έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, την Εμμέλεια και τον Γιώργο.

Μάλιστα, ο μικρότερος γιος της οικογένειας βαφτίστηκε τον περασμένο Ιούλιο. Από το συγκεκριμένο ταξίδι, πάντως, φαίνεται πως ο «βενιαμίν» δεν ακολούθησε την υπόλοιπη οικογένεια, καθώς στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πέτρος Κουσουλός εμφανίζονται ο ίδιος, η σύζυγός του και τα τρία κορίτσια της οικογένειας.

Η επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού στην τηλεόραση

Η οικογενειακή απόδραση στο Σπλιτ πραγματοποιείται λίγο πριν από την επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Οι «Αποκαλύψεις» επιστρέφουν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό αέρα, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για όσα αναμένεται να παρακολουθήσει το κοινό τη νέα σεζόν.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανανεώνει έτσι το τηλεοπτικό του ραντεβού με το κοινό, έχοντας και πάλι στο επίκεντρο τη δημοσιογραφική έρευνα.

Συνεχίζονται οι «Αποκαλύψεις» και η «Νύχτα Αποκαλύψεων»

Μαζί με τις «Αποκαλύψεις», στη νέα τηλεοπτική σεζόν συνεχίζεται και η «Νύχτα Αποκαλύψεων», με τον Πέτρο Κουσουλό να επιστρέφει στην τηλεόραση με την ίδια διάθεση για έρευνα και αναζήτηση της είδησης.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μία φορά στοιχεία, μαρτυρίες, ντοκουμέντα και αναπάντητα ερωτήματα, μέσα από υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη.

Μέχρι την επιστροφή του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πάντως, ο Πέτρος Κουσουλός φαίνεται πως απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η οικογενειακή φωτογραφία από το Σπλιτ αποτελεί μία από τις πιο προσωπικές στιγμές που έχει μοιραστεί ο ίδιος με το κοινό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον ρόλο του δημοσιογράφου και παρουσιάζοντας μια διαφορετική πλευρά της καθημερινότητάς του.

ΘΡΗΝΟΣ ΤΩΡΑ: ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ – ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Χέιντεν Πανετιέρ (Hayden Panettiere), η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλι

Θυμάστε τον ηθοποιό Παύλο Λιάρο; Δείτε πως είναι στα 83 του ο κινηματογραφικός «γιος» του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Παύλος Λιάρος υπήρξε ένα από τα χαρακτηριστικά πρόσωπα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έχοντας συνδέσει το όνομά του με αρκετές γνωστές ταινίες. Στα

«Αυτό μας έδιναν και τρώγαμε πίσω από τις κάμερες…»: Ο Ηλίας Γκότσης λέει την αλήθεια που δεν δείχνουν στο Survivor!

Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του Survivor το 2018, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» και παραχώρησε μια συνέντευξη στην οπο

Θλιμμένη και μόνη στη Νάξο η Σκορδά: Γιατί ακυρώθηκε επ αόριστον ο γάμος με τον Αλέξανδρο – Τα νέα δεδομένα στη ζωή της

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει αυτές τις ημέρες στιγμές χαλάρωσης στη Νάξο, όμως το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως είναι γεμάτο αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις

Τεράστιο σοκ για την Φωτεινή Πετρογιάννη: «Γυρίσαμε από την Τήνο και όλα μαύρισαν – Νοσοκομεία, κλάματα και μετά… το τέλος»

Μια ιδιαίτερα προσωπική και φορτισμένη ανάρτηση έκανε το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου η Φωτεινή Πετρογιάννη, μιλώντας για την επιστροφή της στην Τήνο