Δημήτρης Κοργιαλάς και Φωτεινή Ψυχίδου βαπτίζουν τον 9χρονο γιο τους – Γιατί πήραν τώρα αυτή την απόφαση
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια η Φωτεινή Ψυχίδου, επιθυμούσε το παιδί να είναι σε ηλικία που θα μπορεί να θυμάται το μυστήριο της βάπτισης και να κατανοεί τη
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου βαφτίζουν τον 9χρονο γιο τους στις 22 Ιουλίου
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια η Φωτεινή Ψυχίδου, επιθυμούσε το παιδί να είναι σε ηλικία που θα μπορεί να θυμάται το μυστήριο της βάπτισης και να κατανοεί τη σημασία του.
Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά και αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά, να βαπτίσουν τον 9χρονο γιο τους στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε και τον λόγο που πήραν αυτή την απόφαση τώρα, μεταφέροντας τις σκέψεις της γύρω από το μυστήριο.
Ο τραγουδιστής και η δημοσιογράφος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη ετοιμάζονται να βαφτίσουν τον 9χρονο γιο τους στις 22 Ιουλίου 2026 στη Ναύπακτο σε μία στενή και οικογενειακή τελετή. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Θανάσης, προς τιμήν του πατέρα του Δημήτρη Κοργιαλάς, ενώ νονά θα είναι η αδελφή του, Γιώτα Κοργιαλά. Η Φωτεινή Ψυχίδου, αναφερόμενη στο μυστήριο, αποκάλυψε: «Πιστεύω πάρα πολύ στο μυστήριο της βάπτισης, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι σημαντική η μύηση του παιδιού στην Ορθοδοξία και θα ήθελα να το θυμάται και να μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του. Έτσι ακριβώς έγινε και με τη μεγάλη μου κόρη, την Ιόλη, που θυμάται ακόμα τη βάπτισή της».
Παρά το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια, από το 2020, διατηρεί άριστες σχέσεις και παραμένουν ενωμένοι ως γονείς, με την επικείμενη βάφτιση του γιου τους στη Ναύπακτο να αποτελεί μια ξεχωριστή οικογενειακή τους στιγμή. Η Φωτεινή Ψυχίδου όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα media αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αθήνα και να κάνει restart στην Καλαμάτα.
Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε την εν λόγω απόφαση ζωής μέσα από τη συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και στα Parapolitika.gr, βάζοντας τελεία σε μια μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση. Η δημοσιογράφος αφήνει πίσω της την πρωτεύουσα και τον χώρο των ΜΜΕ, επιλέγοντας να μετακομίσει μόνιμα στην πόλη της Μεσσηνίας, όπου θα συνδυάσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με τις σπουδές της.
Η Φωτεινή Ψυχίδου με την κόρη της, Ιόλη Στόκα
Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η ίδια μίλησε ανοιχτά για το κλείσιμο αυτού του κύκλου: «Μετά από 18 χρόνια συνεχόμενα στον τηλεοπτικό σταθμό του Star όπου για μένα ήταν οικογένεια, γιατί ανήκα στο μόνιμο δυναμικό του σταθμού, οπότε όπως όλες οι οικογένειες έχουν τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα μαζί τους, ήρθε η ώρα να απογαλακτιστώ από τον χώρο της τηλεόρασης ο οποίος πολλές φορές λειτούργησε ως προστατευτικό δίχτυ στον αυθόρμητο του χαρακτήρα μου και να βουτήξω στα βαθιά, προσπαθώντας να κάνω κάτι καινούργιο βασισμένο πάνω στο ιστορικό ρεπορτάζ και κυρίως στο ιστορικό life style μιας συναρπαστικής εποχής», αναφέρει η Φωτεινή Ψυχίδου.
Η νέα της καθημερινότητα θα είναι συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα με το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Πολιτισμικών Αγαθών που εδρεύει στην Καλαμάτα. Όπως ανέφερε, οι μεταπτυχιακές της σπουδές αποτελούν βασικό κομμάτι αυτής της μετάβασης, με στόχο να στραφεί σε ένα πιο εξειδικευμένο πεδίο που παντρεύει το ιστορικό ρεπορτάζ με το lifestyle της εποχής.
Στη συνέντευξη δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές στην οικογένειά της. Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Μπάμπη Στόκα, και την κόρη που έχουν αποκτήσει, τονίζοντας ότι οι ισορροπίες είναι εξαιρετικές. «Οι σχέσεις μου με τον Μπάμπη Στόκα είναι άριστες, η κόρη μας, η Ιόλη, είναι στην εφηβεία και έχει άριστες σχέσεις με τον πατέρα της. Θέλει να πάει στο εξωτερικό για σπουδές πάνω στην πληροφορική». Αναφέρθηκε επίσης και στον Δημήτρη Κοργιαλά. «Επίσης καλές είναι και οι σχέσεις μου με τον Δημήτρη Κοργιαλά που έχουμε έναν γιο τον Θανάση», πρόσθεσε.
Έκτακτο Τώρα: Μεγάλη φωτιά στην Αθήνα – Ακούγονται εκρήξεις, ήχησε το 112
Συναγερμός μετά και από σήμα του 112 για ξέσπασμα πυρκαγιάς στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον, στο Πάρκο Γουδή ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Κυρια
Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Δυστυχώς έχουμε έναν…
Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες που τραυματίστηκαν σοβαρά από φωτιά που σε συνεργείο βαρέων οχημάτων με ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί πως από την έκρηξη και τη φωτιά είχαν τραυματιστεί συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων τρία […]
Γιαννούλης για προπηλακισμούς στην Κουμουνδούρου: «Αριστερά και βία δεν πάνε μαζί»
Όπως τόνισε στο Action 24, η παραίτηση Φάμελλου αποτελεί από μόνη της κορυφαίο πολιτικό γεγονός που δεν πρέπει να επισκιαστεί από διαδικαστικές αντιπαραθέσεις
Αuτoκτοvnσε μέχρι και ο Παπάς που τον Βάφτισε: Φpiκn με τον Νεκρό 2χρονο – Συνελήφθησαν οι παππούδες και οι θείοι
Η μυστηριώδης υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του μικρού Εμίλ στη Γαλλία παίρνει νέα τροπή, με τις αρχές να εστιάζουν πλέον στο στενό οικογενειακό τ
Θρήνος για την Στέλλα Κουκλάκη – Έφυγε από τη ζωή στα 55 της και σκόρπισε θλίψη σε μια ολόκληρη κοινωνία
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας η είδηση του θανάτου της Στέλλας Εμμανουήλ Κουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις