Survivor spoiler 30/12: Αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

December 30, 2020


Survivor spoiler 30/12: Ποιος παίκτης θα είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση; To Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή!
Φέτος τα πράγματα στο Survivor είναι διαφορετικά! Πολύ διαφορετικά! Οι υπ…



Survivor spoiler 30/12: Ποιος παίκτης θα είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση; To Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή!

Φέτος τα πράγματα στο Survivor είναι διαφορετικά! Πολύ διαφορετικά! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγαίνουν διαφορετικά και από δύο αγωνίσματα και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να είναι και από τις δύο ομάδες! Κάτι που όμως που δεν θα συμβεί σήμερα!

Ποιος παίκτης θα είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά τους Γιώργο Κοψιδά, Άννα Μαρία Βέλλη, Μιχάλη Αρναούτη και Τριαντάφυλλο; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 30/12

Τι έχει αλλάξει φέτος; Πως ο πέμπτης υποψήφιος θα βγαίνει από τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας που έχασε και δεν θα γίνεται εκ νέου ψηφοφορία από την αρχή! Ή για να τα λέμε καλύτερα ψηφοφορία θα γίνει αλλά θα είναι για τον πιο δυνατό παίκτη της εβδομάδας και αυτός θα δίνει τον τρίτο υποψήφιο!

Ποιος θα βγει πιο ισχυρός παίκτης της ομάδας των Διασήμων, οι οποίοι θα χάσουν και την σημερινή ασυλία, μετά την ψηφοφορία; Ποια άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο!

Survivor spoiler 30/12

Το γνωστό μοντέλο θα μπει στην διαδικασία να διαλέξει τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι; Μήπως ο Πάνος Καλλίδης που είναι αδύναμος αγωνιστικά ή ο Αλέξης Παππάς που είναι επίσης αδύναμος; Μόλις έχουμε σίγουρο spoiler θα σας ενημερώσουμε!

Υ.Γ.: Επειδή είναι πρώτη χρονιά που έχει αλλάξει η ψηφοφορία και ο τρόπος που βγαίνουν υποψήφιοι την πρώτη βδομάδα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο λάθους μέχρι να μάθουμε και εμείς στην πράξη την όλη διαδικασία!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.