Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: «Ήταν ο άγγελος μου» – Σπάραξε η αδελφή του επισμηναγού που πέθανε

December 27, 2023


Σπάραξε η αδερφή του επισμηναγού που πέθανε στη συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα. «Ήταν ο άγγελος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η αδελφή του επισμηναγού μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News, και όπως μετέφερε, η οικογένεια έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την ο…

...ικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του 40χρονου επισμηναγού:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε...

Σπάραξε η αδερφή του επισμηναγού που πέθανε στη συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα. «Ήταν ο άγγελος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή του επισμηναγού μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News, και όπως μετέφερε, η οικογένεια έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του 40χρονου επισμηναγού:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.