Βασίλης Καρράς: «Το πάλεψε 2,5 χρόνια… ήταν κρυφό μυστικό» – Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή

December 27, 2023


Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του με πολύ συγκινητικά λόγια, αποκαλύπτοντας πως έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και 2,5 χρόνια.«Στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα και οι συνάδερφοι με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Το πάλεψε 2,5 χρόνια… ήταν κρυφό μυστικό, το ψιλοξέραμε όλοι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έδωσε τις…

...�ξέραμε όλοι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έδωσε τις μάχες του, καλός άνθρωπος, ντόμπρος, καλός τύπος, τον αγαπούσε ο κόσμος. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Ταίριαζαν λίγο οι ζωές μας. Και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα.Λατρεύτηκε από όλον τον κόσμο, διασκέδαζε όλο τον κόσμο με τη ψυχή...

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του με πολύ συγκινητικά λόγια, αποκαλύπτοντας πως έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και 2,5 χρόνια.

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Καρρά για τον Λευτέρη Πανταζή

«Στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα και οι συνάδερφοι με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Το πάλεψε 2,5 χρόνια… ήταν κρυφό μυστικό, το ψιλοξέραμε όλοι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έδωσε τις μάχες του, καλός άνθρωπος, ντόμπρος, καλός τύπος, τον αγαπούσε ο κόσμος. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Ταίριαζαν λίγο οι ζωές μας. Και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα.

Λατρεύτηκε από όλον τον κόσμο, διασκέδαζε όλο τον κόσμο με τη ψυχή του, αυθεντικός, δεν τους είπε ποτέ ψέματα. Με τα τραγούδια του μιλούσε στις καρδιές του κόσμου. Βοηθούσε όλον το κόσμο και δεν το έλεγε» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής για τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης: Ηχηρή απουσία καλλιτέχνη στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.