Μακελάρης της Πράγας: Πριν την επίθεση σκότωσε τον πατέρα του και έναν ακόμα άνδρα μαζί με τη δύο μηνών κόρη του – Ποια είναι η Αλίνα Αφανασκίνα που τον ενέπνευσε

December 23, 2023


Συγκλονισμένη είναι η Τσεχία από το μακελειό στην Πράγα και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 24χρονος μακελάρης είχε δολοφονήσει τρία άτομα πριν την επίθεση, ανάμεσά τους και ένα μωρό δύο μηνών.Σύμφωνα με την Daily Mail, το πρωί της Πέμπτης (21/12) σκότωσε τον πατέρα του και μετά δολοφόνησε έναν άνδρα μαζί με την δύο μηνών κόρη του, που έμεναν σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του.Επίσης, από τις έ…

...ρευνες που έγιναν σπίτι του, η αστυνομία βρήκε μια αυτοσχέδια βόμβα στο κελάρι καθώς και το νεκρό σώμα του πατέρα του.Αστυνομική πηγή είπε στη La Stampa ότι η αυτοσχέδια βόμβα αποτελούνταν από «κύλινδρο, πυρομαχικά, πυροτεχνικό υλικό και χημικές ουσίες». «Το κελάρι έμοιαζε με...

Συγκλονισμένη είναι η Τσεχία από το μακελειό στην Πράγα και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 24χρονος μακελάρης είχε δολοφονήσει τρία άτομα πριν την επίθεση, ανάμεσά τους και ένα μωρό δύο μηνών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πρωί της Πέμπτης (21/12) σκότωσε τον πατέρα του και μετά δολοφόνησε έναν άνδρα μαζί με την δύο μηνών κόρη του, που έμεναν σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του.

Επίσης, από τις έρευνες που έγιναν σπίτι του, η αστυνομία βρήκε μια αυτοσχέδια βόμβα στο κελάρι καθώς και το νεκρό σώμα του πατέρα του.

Αστυνομική πηγή είπε στη La Stampa ότι η αυτοσχέδια βόμβα αποτελούνταν από «κύλινδρο, πυρομαχικά, πυροτεχνικό υλικό και χημικές ουσίες». «Το κελάρι έμοιαζε με καταφύγιο. Το μπουκάλι ήταν μεγάλο, είχε πολλά καλώδια συνδεδεμένα σε αυτό, που οδηγούσαν σε άλλο εξοπλισμό. Κατά τη γνώμη μου, περιείχε ένα σύστημα που θα προκαλούσε έκρηξη», είπε πηγή κοντά στην έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.