«Πολικό ρεβεγιόν» από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Τούμπα πριν την αλλαγή του χρόνου – Χειμωνιάζει απότομα από…»

December 23, 2023


Με λιακάδα και καλή διαύγεια ο καιρός των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε μόνο τοπικές συννεφιές σε Ιωάννινα και στη Δυτική Θεσσαλία χωρίς όμως φαινόμενα.Από το μεσημέρι και μετά λίγα επίσης σύννεφα στην Κρήτη και ηλιοφάνεια παντού, ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ ίσως και 6 στο Αιγαίο σε τοπικό επίπ…

...εδο. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 20 στα νότια και από 10 έως 16 στα βόρεια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 16 βαθμούς και στα ανατολικά τους 18.Δείτε επίσης: «Ψυχρό» τρίγωνο από τη Νικολέτα Ζιακοπούλου: «Μας σοκάρει όλους! Κάλαντα...

Με λιακάδα και καλή διαύγεια ο καιρός των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε μόνο τοπικές συννεφιές σε Ιωάννινα και στη Δυτική Θεσσαλία χωρίς όμως φαινόμενα.

Από το μεσημέρι και μετά λίγα επίσης σύννεφα στην Κρήτη και ηλιοφάνεια παντού, ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ ίσως και 6 στο Αιγαίο σε τοπικό επίπεδο. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 20 στα νότια και από 10 έως 16 στα βόρεια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 16 βαθμούς και στα ανατολικά τους 18.

Δείτε επίσης: «Ψυχρό» τρίγωνο από τη Νικολέτα Ζιακοπούλου: «Μας σοκάρει όλους! Κάλαντα Χριστουγέννων με καιρό…»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Στην Αττική, αναμένεται μόνο ηλιοφάνεια από το πρωί και το βράδυ λίγες συννεφιές. Η θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.