Δώρο Χριστουγέννων: “Βροχή” καταγγελιών κατά των εργοδοτών που το παίρνουν πίσω

December 23, 2020


Δώρο Χριστουγέννων – Καταγγελίες: Με τις γιορτές να είναι όλο και πιο κοντά αρκετοί είναι αυτοί που περίμεναν υπομονετικά το δώρο Χριστουγέννων ώστε να τους βοηθήσει να κάνουν τις τελευταίες τους αγορ…



Δώρο Χριστουγέννων – Καταγγελίες: Με τις γιορτές να είναι όλο και πιο κοντά αρκετοί είναι αυτοί που περίμεναν υπομονετικά το δώρο Χριστουγέννων ώστε να τους βοηθήσει να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές ή να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, όμως αυτό άλλαξε δραματικά με τους εργοδότες να το παίρνουν πίσω. Επίσης δείτε τι γίνετε με τις αυξήσεις των μισθών και ποιοι θα τις λάβουν.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ξεκίνησε να καταβάλλεται το δώρο των Χριστουγέννων για αρκετούς εργαζομένους ενώ από ότι φαίνεται αυτό άλλαξε για πολλούς διότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες ότι οι εργοδότες τους φαίνεται να το πήραν πίσω.

Αρκετές καταγγελίες υπάρχουν κατά το εργοδοτών για το δώρο των Χριστουγέννων.

Δώρο Χριστουγέννων: Αρκετές οι καταγγελίες προς τους εργοδότες

Μπορεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό να έχει δυσκολέψει αρκετούς αλλά κάποιοι από ότι φαίνεται την κάνουν ακόμη πιο δύσκολη διότι και φέτος υπήρξαν πολλές καταγγελίες καταχρηστικής συμπεριφοράς των εργοδοτών σε σχέση με το δώρο Χριστουγέννων που σύμφωνα με το νόμο οι εργοδότες ήταν υποχρεωμένοι να το καταβάλουν, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Για το δώρο των Χριστουγέννων υπάρχουν αρκετές καταγγελίες κατά των εργοδοτών.

Πως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι για αυτή την πράξη

Ο γραμματέας τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΣΕ , Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μίλησε στον ANT1 και στην ενημερωτiκή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου ανέφερε αρκετά από αυτά τα απίστευτα περιστατικά.

Ειδικότερα ο ίδιος είπε ότι εργοδότες έβαλαν τη Δευτέρα το πρωί το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και λίγο αργότερα τους έστελναν στα ΑΤΜ με συνοδεία κάποιες φορές, προκειμένου να πάρουν πίσω τα χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο της απόλυσης και της ανεργίας.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο σοκαριστικό το περιστατικό, ήταν το γεγονός πως κάποιοι απαιτούσαν και έπαιρναν ακόμα και το ποσοστό της αποζημίωσης που κατέβαλε το κράτος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.