Γιώργος Λιάγκας: «Εμένα όταν χώρισαν οι γονείς μου και ήμουν 7 χρονών, ήταν…»

December 22, 2023


Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 σήμερα Παρασκευή 22/12. Ο παρουσιαστής μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του που όπως αποκάλυψε τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί με αποτέλεσμα να νιώθει ντροπή.Με αφορμή τους μητροπολίτες που τοποθετούνται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, εξομολογήθηκε πως για εκείνη την εποχή ένα διαζύγ…

...ιο ήταν μη φυσιολογικό και επειδή ντρεπόταν έγινε ένας μοναχικός άνθρωπος.Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο των γονιών του«Εμένα όταν χώρισαν οι γονείς μου και ήμουν 7 χρονών, ήταν μη φυσιολογικό για την εποχή εκείνη. Εγώ ντρεπόμουν, δεν πήγαινα σχολείο επί...

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 σήμερα Παρασκευή 22/12. Ο παρουσιαστής μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του που όπως αποκάλυψε τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί με αποτέλεσμα να νιώθει ντροπή.

Με αφορμή τους μητροπολίτες που τοποθετούνται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, εξομολογήθηκε πως για εκείνη την εποχή ένα διαζύγιο ήταν μη φυσιολογικό και επειδή ντρεπόταν έγινε ένας μοναχικός άνθρωπος.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο των γονιών του

«Εμένα όταν χώρισαν οι γονείς μου και ήμουν 7 χρονών, ήταν μη φυσιολογικό για την εποχή εκείνη. Εγώ ντρεπόμουν, δεν πήγαινα σχολείο επί μέρες και επί μήνες και χρόνια ήμουν ένα μοναχικό παιδί. Γι’ αυτό και έγινα ένας μοναχικός άνθρωπος. Δεν κατέβαινα να παίξω με τα άλλα παιδάκια γιατί ντρεπόμουν. Δεν υπήρχαν ούτε ψυχολόγοι, ούτε οι γονείς να έρθουν να σου πουν δεν έχεις κάνει κάτι κακό αγόρι μου, δεν φταις εσύ. Εγώ θεωρούσα ότι είμαι δακτυλοδεικτούμενος. Τώρα που ένα στα δύο ζευγάρια είναι χωρισμένα, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αρκεί να τους έχουν εξηγήσει οι γονείς τους και να είναι καλοί γονείς», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Φορτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού μας – «Είναι δύσκολο γονείς να περνάνε τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.