Καλύτερο από το να χτυπάς κόσμο: Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας

December 22, 2023


Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, μετά από τόσα περιστατικά αστυνομικής βίας, ότι κάτι τέτοιο είναι καλύτερο από το να χτυπάς κόσμο. Η συγκινητική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, δείχνοντας μία άλλη πλευρά της αστυνομίας. Με την ευκαιρία, αυτός ο άστεγο…

...ς έβγαλε το μπουφάν του στη βροχή, για να σκεπάσει τον σκύλο του.Πιο συγκεκριμένα μία ομάδα ΔΙΑΣ, είχε παρατηρήσει έναν άστεγο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μαζί και τα παιδιά του.Μερικούς μήνες πριν, τον πήραν μαζί τους, μπήκαν σε ένα μίνι μάρκετ και του είπαν...

Αστυνομικοί αγόρασαν παπούτσια και κάλτσες σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, μετά από τόσα περιστατικά αστυνομικής βίας, ότι κάτι τέτοιο είναι καλύτερο από το να χτυπάς κόσμο.

Η συγκινητική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, δείχνοντας μία άλλη πλευρά της αστυνομίας. Με την ευκαιρία, αυτός ο άστεγος έβγαλε το μπουφάν του στη βροχή, για να σκεπάσει τον σκύλο του.

Πιο συγκεκριμένα μία ομάδα ΔΙΑΣ, είχε παρατηρήσει έναν άστεγο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μαζί και τα παιδιά του.

Μερικούς μήνες πριν, τον πήραν μαζί τους, μπήκαν σε ένα μίνι μάρκετ και του είπαν να αγοράσει ό,τι θέλει, αλλά εκείνος πήρε μόνο γάλα για τα παιδιά του και νερό.

Ωστόσο, τον συνάντησαν ξανά και πήραν την απόφαση να του κάνουν ένα δώρο. ΄Έτσι, μπήκαν σε ένα κατάστημα με παπούτσια στην Ερμού, αγόρασαν ένα ζευγάρι, μαζί με κάλτσες και του τα έδωσαν.

Η συγκίνηση του ίδιου και ενός από τα παιδιά του, που φαίνεται στο βίντεο, τα λέει όλα.

Συγκινήθηκε όλο το διαδίκτυο: Άστεγος κάνει πάρτι γενεθλίων στον σκύλο του με καπελάκια, τούρτα και κεράκια

Ένας νεαρός άστεγος άνδρας γιόρτασε τα γενέθλια ενός από τα σκυλιά του στους δρόμους της Μπουκαραμάνγκα, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανταντέρ και έγινε viral, καθώς συγκίνησε όλο το διαδίκτυο. Το πάρτι είχε τα πάντα, από τούρτα και κεράκια μέχρι καπελάκια.

Ένα βίντεο από την Κολομβία εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς δείχνει πως η φιλία δεν γνωρίζει χρήματα και κακουχίες. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος σκυλάκος παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο για να πάει στο πάρκο.

Ο άντρας που είναι ευρύτερα γνωστός ως Τσόκο, φαίνεται να κάθεται σε μια σκάλα μαζί με τα δυο σκυλιά του, τη Λούνα και τον Σάγκι, και αυτά να δυο φορούν καπελάκια-γενεθλίων!

Το βίντεο που συγκίνησε τους πάντες

Ο νεαρός άστεγος κόβει μια τούρτα –είναι διακοσμημένη με δυο κεράκια– και προσφέρει ένα κομμάτι στο καθένα από τους δυο πιστούς συντρόφους του, αλλά όχι πριν τα αγκαλιάσει και τα φιλήσει με στοργή.

Η τρυφερή σκηνή συγκίνησε πολλούς χρήστες στα social media, έγινε viral και σύντομα δυο κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν τον νεαρό άντρα.

Έτσι, ο Τσόκο κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα για να νοικιάσει ένα μέρος για να περνάει τη νύχτα.

«Μπόρεσα να νοικιάσω ένα μέρος. Έχω κάπου να ξαπλώνω το κορμί μου, που είναι πολύ σημαντικό πράγμα» εξήγησε ο 25χρονος άστεγος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Συνάντησα τον Σάγκι στο πάρκο. Ο ιδιοκτήτης του ήρθε να τον ξαναπάρει, αλλά ο σκύλος άρχισε να περπατάει μαζί μου. Μετά τον πήραν ξανά, αλλά επέστρεψε κοντά μου» ανέφερε ο Τσόκο.

«Όνειρό μου είναι να έχω ένα ίδρυμα όπου θα μπορώ να φροντίζω όλα τα αδέσποτα σκυλιά, απ’ όλη τη χώρα» είπε ο νεαρός άστεγος, σύμφωνα με την El Tiempo.

Ως μέσο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, ο 25χρονος θέλει να τελειοποιήσει τη ραπ μουσική του.
«Θέλω να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ραπ στην Κολομβία» ανέφερε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.