Survivor: Τα 4 άτομα που ετοιμάζονται ήδη για Άγιο Δομίνικο και το πρόσωπο-φωτιά που δέχτηκε πρόταση

December 22, 2023


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor Τρέχουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στο «Survivor», καθώς ο νέος κύκλος θα βγει στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την ομάδα των διάσημων, όμως οι «κλειδωμένοι» είναι λίγοι! Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, τέσσερα πρόσωπα πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια για το …

...για το παιχνίδι. Ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, βρέθηκαν σε νοσοκομείο των Αθηνών και έκαναν όλα τα απαιτούμενα προκειμένου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα αναφέρει πως οι παίκτες δεν έχουν...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor 

Τρέχουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στο «Survivor», καθώς ο νέος κύκλος θα βγει στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την ομάδα των διάσημων, όμως οι «κλειδωμένοι» είναι λίγοι!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, τέσσερα πρόσωπα πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια για το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, βρέθηκαν σε νοσοκομείο των Αθηνών και έκαναν όλα τα απαιτούμενα προκειμένου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα αναφέρει πως οι παίκτες δεν έχουν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιό τους, αλλά ενδέχεται να γίνει άμεσα. Οι δύο άνδρες έχουν ήδη προφορική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να αξιοποιηθούν σε κάποιο πρότζεκτ την επόμενη σεζόν, το οποίο πιθανόν να είναι και το δέλεαρ για να συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.