Survivor 2024: 3+1 διάσημοι που πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις για το ριάλιτι – Ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

December 22, 2023


17 ημέρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2024 (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) με την παραγωγή να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμφωνία, που έχει κάνει με τους διάσημους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι.Μέσα από ρεπορτάζ που εξασφάλισε η εκπομπή Πάμε Δανάη την Πέμπτη 21/12 έγιναν γνωστά κάποια ονόματα για τα οποία έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και μάλιστα έχουν κάν…

...ει τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.Ο λόγος για δύο άντρες και δύο γυναίκες με τους τέσσερις στο σύνολό τους να είναι πολύ αθλητικοί. Σε ότι αφορά τις γυναίκες μιλάμε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, που είχαν αποβληθεί...

17 ημέρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2024 (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) με την παραγωγή να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμφωνία, που έχει κάνει με τους διάσημους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι.

Μέσα από ρεπορτάζ που εξασφάλισε η εκπομπή Πάμε Δανάη την Πέμπτη 21/12 έγιναν γνωστά κάποια ονόματα για τα οποία έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και μάλιστα έχουν κάνει τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για δύο άντρες και δύο γυναίκες με τους τέσσερις στο σύνολό τους να είναι πολύ αθλητικοί. Σε ότι αφορά τις γυναίκες μιλάμε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, που είχαν αποβληθεί από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: “Κλείδωσε” η συμφωνία – Αυτή είναι η σύζυγος πρώην παίκτη που μπαίνει στο Survivor 2024

Ποιοι παίκτες πέρασαν από τις ιατρικές εξετάσεις του Survivor 2024;

Αναφορικά με τους δύο άντρες η ”καμπάνα” χτυπάει για τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο που θα αποτελέσουν δύο πολύ δυνατά χαρτιά αν όντως πάρουν την απόφαση να συμμετάσχουν στο Survivor 2024.

Survivor 2024 - Διάσημοι παίκτες - Δαλακά - Ασημίνα - Πούμπουρας - Βλάχος
NDP

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.