Τζέιμς Καφετζής για τα τρελά λεφτά στο Survivor: «Μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα, δεν το δέχθηκα»

December 22, 2023


Ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν θα πάει τελικά στο Survivor.Στις 7 Ιανουαρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Survivor και όταν η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε τον Τζέιμς Καφετζή, τον ρώτησαν για το θέμα.«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μία εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω…

...ετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε και ο Παππάς», αναφέρει ο Τζέιμς Καφετζής για το φετινό Survivor.«Το σκέφτηκα, το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το «αφεντικό» και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο...

Ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν θα πάει τελικά στο Survivor.

Στις 7 Ιανουαρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Survivor και όταν η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε τον Τζέιμς Καφετζή, τον ρώτησαν για το θέμα.

«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μία εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε και ο Παππάς», αναφέρει ο Τζέιμς Καφετζής για το φετινό Survivor.

«Το σκέφτηκα, το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το «αφεντικό» και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ. Μου ζήτησαν χρόνο», αποκαλύπτει στην κάμερα του ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.