Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Αλβανός συνοδηγός του τζιπ – «Mε το όπλο στα πόδια, φώναζε “μη μιλάς”» (Video)

December 20, 2023


Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος συνεπιβάτης του τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 33χρονος μετά την απολογία του ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως ο συγκα…

...�ς, στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως ο συγκατηγορούμενος του είχε όπλο και ότι ο ίδιος έριξε μόνο ένα χαστούκι σε ένα από τα θύματα επειδή τον έβρισε. Περιγράφοντας όσα έγιναν μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να είπε:«Μετά τους πυροβολισμούς, μπήκαμε στο αυτοκίνητο....

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος συνεπιβάτης του τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 33χρονος μετά την απολογία του ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

«Eίχε το όπλο στα πόδια του και φώναζε “σταμάτα, μη μιλάς”»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως ο συγκατηγορούμενος του είχε όπλο και ότι ο ίδιος έριξε μόνο ένα χαστούκι σε ένα από τα θύματα επειδή τον έβρισε. Περιγράφοντας όσα έγιναν μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να είπε:

«Μετά τους πυροβολισμούς, μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Είχα σοκαριστεί. Άρχιζα να φωνάζω. “Τι έκανες; Γιατί πυροβόλησες;”. Εκείνος είχε το όπλο στα πόδια του και μου φώναζε “σκάσε, σταμάτα, μη μιλάς”. Φοβόμουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.