Survivor 2024 spoiler: Όλα δείχνουν πως Σοϊλέδης και Αντωνά ΔΕΝ μπαίνουν στο Survivor

December 20, 2023


Survivor 2024 spoiler: Μπορεί δημοσιεύματα να τους έχουν φέρει ήδη στον Άγιο Δομίνικο όμως όλα δείχνουν πως ξαφνικά δεν θα υπάρξει deal.Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βάλει μαζί στο Survivor 2024 τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε στον Ατζούν ότι ο μόνος λόγος να μπει στο Survivor είναι να πάρει μέρος και…

... ο άνδρας της ζωής της.Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι δεν θα βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο! Τουλάχιστον για να πάρει μέρος στο Survivor αφού μπορεί να πάει διακοπές.Θεωρείται δεδομένα πως Άρης Σοϊλέδης...

Survivor 2024 spoiler: Μπορεί δημοσιεύματα να τους έχουν φέρει ήδη στον Άγιο Δομίνικο όμως όλα δείχνουν πως ξαφνικά δεν θα υπάρξει deal.

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βάλει μαζί στο Survivor 2024 τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε στον Ατζούν ότι ο μόνος λόγος να μπει στο Survivor είναι να πάρει μέρος και ο άνδρας της ζωής της.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι δεν θα βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο! Τουλάχιστον για να πάρει μέρος στο Survivor αφού μπορεί να πάει διακοπές.

Survivor 2024 spoiler: Όλα δείχνουν πως Σοϊλέδης, Αντωνά και Καφετζής ΔΕΝ μπαίνουν στο Survivor

Θεωρείται δεδομένα πως Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά δεν πρόκειται να μπουνε εξ’αρχής στο Survivor, δηλαδή στην πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τις 07 Ιανουαρίου (δείτε εδώ το τρέιλερ). Αν μπουν στο ριάλιτι τότε αυό θα γίνει σε βάθος χρόνου και θα είναι στις προσθήκες που θα ακολουθήσουν.

Survivor 2024: Που κολλάει η υπόθεση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά;

Σύμφωνα με πληροφορίες το όλο deal «κολλάει» στο οικονομικό, κι αυτό διότι και οι δύο θέλουν τα ίδια χρήματα, κάτι που η παραγωγή δεν το έχει πράξει. Είναι λογικό ο Ατζούν να δίνει περισσότερα χρήματα στον Άρη, αφού έχει την εμπειρία του Survivor και ξέρει πως «αγοράζει» έναν πολύ δυνατό αγωνιστικά παίκτη. Παρόλα αυτά το ζευγάρι θέλει τα ίδια και για την Μαρία Αντωνά, κάτι που ο Τούρκος αποκλείεται να κάνει. Επομένως πάμε για… «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων, εκτός και αν αλλάξει άποψη ο Ατζούν ή το ζευγάρι.

Survivor 2024 spoiler: Όλα δείχνουν πως Σοϊλέδης, Αντωνά και Καφετζής ΔΕΝ μπαίνουν στο Survivor

Μάλιστα το γεγονός πως Άρης Σοϊλεδης και Μαρία Αντωνά δεν θα μπουν αρχικά στο Survivor μαρτυρά και το ταξίδι του ζευγαριού στο Λας Βέγκας, αφού κανονικά την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο Survivor 2024 θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο και εκείνοι θα βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers για το Survivor 2024. Είστε έτοιμοι;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.