Νίκος Φλωρινιώτης: «Ήταν στον ώμο, μάτωνε…» – Η ελιά που εξελίχθηκε σε καρκίνο, ο χαμένος φάκελος και τα λάθη

December 20, 2023


Ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη, προ πάντων στην οικογένειά του, την αδερφή του, Άννα, και την μητέρα του, Μάχη, καθώς δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από την απώλεια του πατέρα και συζύγου τους, Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά και στα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που τον γνώριζαν πολύ καλά, μαζί με τους θαυμαστές του.”Έφυγε” σε ηλικία 39 ετών. Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια α…

...πό μία ελιά που είχε στον ώμο του, η οποία κάθε φορά έβγαζε αίμα. Ο ίδιος δεν θεώρησε πως ήταν κάτι τόσο σοβαρό, όμως σκόπευε να την αφαιρέσει. Παρόλα αυτά, οι πρώτοι γιατροί που επισκέφθηκε έκαναν λόγο για κάποιο λίπωμα, τονίζοντάς του που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως...

Ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη, προ πάντων στην οικογένειά του, την αδερφή του, Άννα, και την μητέρα του, Μάχη, καθώς δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από την απώλεια του πατέρα και συζύγου τους, Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά και στα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που τον γνώριζαν πολύ καλά, μαζί με τους θαυμαστές του.

Έφυγε” σε ηλικία 39 ετών. Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια από μία ελιά που είχε στον ώμο του, η οποία κάθε φορά έβγαζε αίμα. Ο ίδιος δεν θεώρησε πως ήταν κάτι τόσο σοβαρό, όμως σκόπευε να την αφαιρέσει. Παρόλα αυτά, οι πρώτοι γιατροί που επισκέφθηκε έκαναν λόγο για κάποιο λίπωμα, τονίζοντάς του που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως δεν χρειαζόταν να προχωρήσει σε αφαίρεση.

Δείτε επίσης: «Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ, λέγανε ότι είναι…» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη

Η ελιά του Νίκου Φλωρινιώτη που εξελίχθηκε σε καρκίνο και τα “λάθη”

Όταν, όμως, αποφάσισε να την αφαιρέσει, δεν πραγματοποιήθηκε βιοψία, κάτι που σίγουρα στοίχισε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ιατρικό του φάκελο ο οποίος χάθηκε.

Ο αδελφός του, Σάββας Φλωρινιώτης, το απόγευμα της Τετάρτης 20/12, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live και εξήγησε: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε» (δείτε εδώ και την εξομολόγηση της αδερφής του για τα λάθη που έγιναν).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.