Ε. Ράντου: «δεν μας ανńκουν τα παιδιά μας – τα φτıάχνεις για να κατακτńσουν τη δıκή τους ζωή»

December 20, 2023


Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Ελένη Ράντου στο επεισόδιο που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, η οποία είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem…

...tId + '-asloaded'; ins.className = 'adsbygoogle ezasloaded'; ins.dataset.adClient = pid; ins.dataset.adChannel = cid; ins.style.display = 'block'; ins.style.minWidth = container.attributes.ezaw.value + 'px'; ins.style.width = '100%'; ins.style.height = container.attributes.ezah.value + 'px'; ins.style.margin = '0px auto'; container.style.maxHeight = container.style.minHeight + 'px'; container.style.maxWidth = container.style.minWidth + 'px'; container.appendChild(ins); window.ezoSTPixels...

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Ελένη Ράντου στο επεισόδιο που προβλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, η οποία είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.