Survivor: Η πρόταση στον Τάιλερ Μακμπέθ και το νέο τρέιλερ

December 20, 2023


Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου «Κλειδωμένες» είναι οι αποφάσεις για τον νέο κύκλο του «Survivor», αναφορικά με τους κανονισμούς και τις οικονομικές ρήτρες σε περίπτωση παραβίασης κανόνων.Εδώ και λίγες ώρες, μάλιστα, βρίσκεται στον αέρα το νέο τρέιλερ στο οποίο αναφέρεται ότι «φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς» ενώ τονίζεται ότι η πρώτη επίσημη θα γίνει στις 7 Ιανου…

...7 Ιανουαρίου.Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον τραβά η ομάδα των διάσημων. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται ότι θέλει να κάνει πάταγο με τις επιλογές της. Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς στον Άγιο Δομίνικο...

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου

«Κλειδωμένες» είναι οι αποφάσεις για τον νέο κύκλο του «Survivor», αναφορικά με τους κανονισμούς και τις οικονομικές ρήτρες σε περίπτωση παραβίασης κανόνων.

Εδώ και λίγες ώρες, μάλιστα, βρίσκεται στον αέρα το νέο τρέιλερ στο οποίο αναφέρεται ότι «φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς» ενώ τονίζεται ότι η πρώτη επίσημη θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον τραβά η ομάδα των διάσημων. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται ότι θέλει να κάνει πάταγο με τις επιλογές της. Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς στον Άγιο Δομίνικο τον Τάιλερ Μακμπέθ, τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη. Αν και το να πει το «ναι» φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, σίγουρα ως πρόταση κερδίζει το παιχνίδι του εντυπωσιασμού.

Τα ρεπορτάζ συνεχίζουν να παίρνουν φωτιά, με τους αθλητές και επωνύμους που έχουν δεχτεί πρόταση να είναι πολλοί. Η Βούλα Παπαχρήστου είναι από τις επώνυμες και αναγνωρίσιμες που η παραγωγή θα ήθελε. Το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και με την Όλγα Πηλιάκη, πρώην αθλήτρια και σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, που όχι μόνο έχει κάνει επαφές αλλά είναι από τις σίγουρες παρουσίες στον νέο κύκλο του «Survivor».

Η Κατερίνα Δαλάκα ανήκει στην κατηγορία των all stars, που όπως φαίνεται θα βρεθεί στον εξωτικό προορισμό. «Θα ήθελα να ξαναπάω στο “Survivor”, πιστεύω ότι θα αντέξω. Οι γονείς μου θα έλεγαν σίγουρα όχι, αλλά σημασία έχει τι λέω εγώ», δήλωσε πρόσφατα. Η αθλήτρια, παρά την αποβολή της στον προηγούμενο κύκλο, νιώθει ότι έχει ανοιχτές εκκρεμότητες με το ριάλιτι και μπορεί αυτή η φορά να είναι η καλύτερη.

«Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν. Οπότε, ό,τι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν. Αν έρθει πρόταση για το επόμενο “Survivor”, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη», δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο η Ασημίνα Χατζηανδρέου που συζητά ξανά.

Μία ακόμη γυναίκα, που έχει συζητηθεί, είναι η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια ανέφερε πρόσφατα: «Δεν ξέρω, θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να γίνει, θα είστε θεατές τον επόμενο καιρό».

Τη λίστα με τις επώνυμες, που έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor», συμπληρώνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς επίσης έχουν κάνει επαφές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.