Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ξενάκης: Η κατάσταση της υγείας του & η φωτογραφία

December 20, 2023


Ο Σωτήρης Ξενάκης απουσιάζει από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, για λίγες ημέρες, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, μέσω του προφίλ του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, θέλοντας να ενημερώσει πως για λίγες ημέρες θα βρίσκεται εκτός των καθηκόντων του.Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Το τακτικό servic…

...φία με τη λεζάντα «Το τακτικό service στην (καρδιά) με κάτι μερεμετάκια… Απουσία για λίγες μέρες από (τηλεόραση) και (το ραδιόφωνο). Την άλλη εβδομάδα επιστροφή ως ρόμποκοπ…..».Η περιπέτεια υγείας του Σωτήρη ΞενάκηΣε παλιότερη συνέντευξή του είχε υπογραμμίσει «δεν έκανα αρκετές...

Ο Σωτήρης Ξενάκης απουσιάζει από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, για λίγες ημέρες, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ξενάκης

Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, μέσω του προφίλ του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, θέλοντας να ενημερώσει πως για λίγες ημέρες θα βρίσκεται εκτός των καθηκόντων του.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Το τακτικό service στην (καρδιά) με κάτι μερεμετάκια… Απουσία για λίγες μέρες από (τηλεόραση) και (το ραδιόφωνο). Την άλλη εβδομάδα επιστροφή ως ρόμποκοπ…..».

Η περιπέτεια υγείας του Σωτήρη Ξενάκη

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε υπογραμμίσει «δεν έκανα αρκετές εξετάσεις. Ήμουν και πολύ μικρότερος βέβαια. Ήμουν κοντά στα 30, όταν μου συνέβη αυτό. Έκανα αραιά και που εξετάσεις. Δεν με αφορούσε. Μετά το έμφραγμα, διαπίστωσα ότι αυτό που εγώ θεωρούσα χοληστερίνη νορμάλ για την εποχή, πλέον δεν είναι. Αυτό που λέμε κι η καλή χοληστερίνη, που αποκτάς όταν περπατάς, ήταν στα τάρταρα. Και κάποιοι ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες. Δεν φανταζόμουν ότι είχα έμφραγμα. Είχα έναν πόνο, με ενοχλούσε κάποιες εβδομάδες. Δεν είχα κάποιο ιστορικό στην οικογένειά μου. Μπήκα με το τσιγάρο και το πέταξα έξω από το νοσοκομείο. Με βούτηξαν, με πήγαν στην εντατική και μου έκαναν θρομβόλυση γιατί το κατάλαβε ο καρδιολόγος και με έσωσε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.