«Θα είναι στον πατέρα του τώρα…» – Ραγίζει καρδιές ο θείος του Νίκου Φλωρινιώτη για το χαμό του

December 20, 2023


Θλίψη έχει προκαλέσει από εχθές, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, την οποία πρώτο το youweekly.gr έκανε γνωστή (δείτε εδώ το αποκλειστικό). Ο νεαρός μουσικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από μία σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.Αρκετοί από τους κοντινούς του ανθρώπους, που έχουν μιλήσει για το γεγονός, όπως συγγενείς και φίλοι είνα…

...ι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση (δείτε εδώ τι είπε η αδερφή του, Άννα). Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη απεβίωσε έξι μόνο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του και η οικογένεια θρηνεί και πάλι για ένα μέλος της μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.Ακόμα...

Θλίψη έχει προκαλέσει από εχθές, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, την οποία πρώτο το youweekly.gr έκανε γνωστή (δείτε εδώ το αποκλειστικό). Ο νεαρός μουσικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από μία σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.

Αρκετοί από τους κοντινούς του ανθρώπους, που έχουν μιλήσει για το γεγονός, όπως συγγενείς και φίλοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση (δείτε εδώ τι είπε η αδερφή του, Άννα). Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη απεβίωσε έξι μόνο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του και η οικογένεια θρηνεί και πάλι για ένα μέλος της μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμα ένας συγγενείς μίλησε για το τραγικό γεγονός, σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκέμβριου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, “Το Πρωινό“, η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Ο λόγος για το θείο του αδικοχαμένου ερμηνευτή, και αδερφό του πατέρα του, ο οποίος με τα λόγια το προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Συγκινητικά τα λόγια του θείου του Νίκου Φλωρινιώτη για το θάνατό του

«Οι ώρες τώρα είναι δύσκολες πολύ και ήταν κι αυτό αναπάντεχο. Ήταν μια χαρά ο Νίκος, πολύ καλά και ξαφνικά μας έφυγε. Εφτά μήνες έχει που έφυγε ο αδερφός μου και έφυγε ο ανιψιός μου… Τι να πούμε… Κρίμα, κρίμα στο Νίκο μας, κρίμα… Το πάλεψε πολύ καλά, επανήλθε ήταν μια χαρά και ξαφνικά πάλι, εδώ και 15 ημέρες το πάλεψε πάλι αλλά δεν άντεξε. Δεν άντεξε… Μας έλεγε ότι “Ε, θα περάσει κι αυτό, θα το περάσω, θα το παλέψω” και εμείς περιμέναμε να σηκωθεί, να πάμε σπίτι. Και ξαφνικά μας έφυγε…

Κάτι για μετά τις γιορτές έλεγε. Να ξεκουραστεί λίγο και μετά τις γιορτές θα ξεκίναγε και πάλι να κάνει κάποιες εμφανίσεις, αυτό είχαμε σχεδιάσει. Ήταν αγωνιστής, την δουλειά του την αγαπούσε πολύ. Εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω μεγαλώσει και τα τρία τα αδέρφια, τα έχω μεγαλώσει. Ήταν πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, δεν αδικούσε κανέναν. Τον αγαπούσαν οι φίλοι του όλοι, ήταν καλός συνεργάτης με όλους, ένα πολύ καλό παιδί. Και ο Γιάννης αναπάντεχα και ο Νίκος τώρα αναπάντεχα… Θα είναι στον πατέρα του τώρα...», ανέφερε στην εκπομπή μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο θείος του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.